Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nuevo Eden La massia ES
Eden442 Tactiek pep2
60% Balbezit 40%
25% Spel op eigen helft 75%
35 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 36.4
formidable Schieten average
good Passen average
solid Verdedigen good


3e minuut.
Mols geeft een hoge lob. Barcikowski kopt de bal weg. Alcino bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcino schiet op doel. Lemański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuevo Eden - La massia ES 1:0

6e minuut.
Kalociński met een sublieme pass. Mols bereikt de bal nog maar net als eerste. Mols speelt de bal door. Alcino rent richting de bal. Alcino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuevo Eden - La massia ES 2:0

16e minuut.
Cuenca geeft een lange en hoge pass. Kalociński speelt de bal door. Alcino bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuevo Eden - La massia ES 3:0

23e minuut.
Drăguş kopt de bal weg. Cuenca rent richting de bal. Cuenca probeert naar een medespeler te passen. Barcikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcikowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Lemański trapt de bal weg van het doel. Cuenca kopt de bal weg. Klungelig pakt Drăguş de bal. Barcikowski rent richting de bal. Barcikowski draait met de bal, schiet en ... Lemański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Makieła bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalociński onderschept slim de pass. Kalociński met een sublieme pass. Barcikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcikowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Lemański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Alcino passt de bal in één keer door. Połubiński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bayrak de bal. Barcikowski rent richting de bal. Barcikowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Sandu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalociński met de inworp. Alcino bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kalociński probeert naar een medespeler te passen. Cuenca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuenca speelt de bal door. Alcino bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Cuenca probeert naar een medespeler te passen. Daar is Barcikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barcikowski passt de bal met de wreef. Alcino rent richting de bal. Alcino schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Barcikowski is nu in balbezit. Barcikowski geeft een hoge lob. Alcino rent richting de bal. Alcino draait met de bal, schiet en ... Lemański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Kalociński met een sublieme pass. Klungelig pakt Alcino de bal. Alcino passt de bal met de wreef. Barcikowski is nu in balbezit. Barcikowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Alcino passt de bal zonder na te denken. Cuenca speelt de bal door. Barcikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcikowski draait met de bal, schiet en ... Lemański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuevo Eden - La massia ES 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuevo Eden 25%, La massia ES 75%.
Nuevo Eden - La massia ES 4:0

51e minuut.
Barcikowski heeft problemen om de bal te vangen. Barcikowski met een sublieme pass. Cuenca is nu in balbezit. Cuenca geeft de bal voor. Alcino krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Klungelig pakt Połubiński de bal. Połubiński met een sublieme pass. Barcikowski rent richting de bal. Barcikowski haalt uit met een fantastische trap. Kouroupakis probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cuenca zal de hoekschop nemen. Barcikowski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Cuenca passt de bal zonder na te denken. Połubiński is nu in balbezit. Połubiński geeft een lange en hoge pass. Alcino rent richting de bal. Alcino draait met de bal, schiet en ... Lemański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kalociński zal de hoekschop nemen. Barcikowski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Alcino rent richting de bal. Alcino met een sublieme pass. Kalociński is nu in balbezit. Kalociński geeft een lange en hoge pass. Kouroupakis heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuevo Eden - La massia ES 5:0

65e minuut.
Kalociński speelt de bal door. Alcino bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcino passt de bal in één keer door. Barcikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcikowski draait met de bal, schiet en ... Lemański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Prisco bereikt de bal nog maar net als eerste. Prisco speelt de bal door. Palaia is nu in balbezit. Portmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Portmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Barcikowski passt de bal met de wreef. Alcino bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcino passt de bal zonder na te denken. Barcikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nuevo Eden - La massia ES 6:0

75e minuut.
Makieła bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalociński verovert de bal door een tackle van achteren. Kalociński geeft een lange en hoge pass. Alcino heeft problemen om de bal te vangen. Alcino schiet op doel. Lemański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barcikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcikowski draait met de bal, schiet en ... Lemański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kalociński neemt de hoekschop. Klungelig pakt Barcikowski de bal. Barcikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuevo Eden - La massia ES 7:0

79e minuut.
Cuenca is nu in balbezit. Cuenca geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kouroupakis de bal. Barcikowski is nu in balbezit. Barcikowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Cuenca rent richting de bal. Cuenca heeft problemen om de bal te vangen. Cuenca probeert naar een medespeler te passen. Alcino bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcino schiet op doel. Lemański bokst de bal weg.

85e minuut.
Kouroupakis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cuenca met de inworp. Połubiński controleert de bal met de borst. Połubiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuevo Eden 24%, La massia ES 76%.
Nuevo Eden - La massia ES 7:0