Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-01 02:29
  • Competitiewedstrijd: Primera División
  • Stadion: Vallecas
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 19235
C.D Rayo Vallecano L.A. Firpo
destruccion Tactiek 2020NEW
47% Balbezit 53%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
65.2 gemiddelde waardering 62
uitstekend Schieten uitstekend
formidabel Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


2e minuut.
Rothen rent richting de bal. Rothen probeert naar een medespeler te passen. Sokołowski speelt de bal door. Čeglec rent richting de bal. Čeglec draait met de bal, schiet en ... Kiković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D Rayo Vallecano - L.A. Firpo 1:0

7e minuut.
Branigan bereikt de bal nog maar net als eerste. Branigan passt de bal in één keer door. Bähringer rent richting de bal. Bähringer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
C.D Rayo Vallecano - L.A. Firpo 1:1

11e minuut.
Bellido passt de bal zonder na te denken. Sokołowski is nu in balbezit. Sokołowski passt de bal met de wreef. Sooväli rent richting de bal. Sooväli schiet op doel. Kiković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel draait met de bal, schiet en ... Szwarczewski kopt de bal weg. Sokołowski rent richting de bal. Sokołowski schiet op doel. Kiković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Čeglec rent richting de bal. Čeglec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D Rayo Vallecano - L.A. Firpo 2:1

18e minuut.
Szwarczewski geeft een lange en hoge pass. Gesuato bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Izturis zal de hoekschop nemen. Bähringer springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Izturis bereikt de bal nog maar net als eerste. Izturis probeert naar een medespeler te passen. Gesuato bereikt de bal nog maar net als eerste. Gesuato draait met de bal, schiet en ... Molus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
C.D Rayo Vallecano - L.A. Firpo 2:2

23e minuut.
Rudlay geeft een lange en hoge pass. Gesuato is nu in balbezit. Rothen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rothen krijgt een gele kaart.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pimentel met de inworp. Finta controleert de bal met de borst. Bähringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bähringer schiet op doel. Molus bokst de bal weg. Gesuato rent richting de bal. Gesuato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D Rayo Vallecano - L.A. Firpo 2:3

33e minuut.
Szwarczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Szwarczewski speelt de bal door. Izturis speelt de bal door. Gesuato rent richting de bal. Gesuato schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Rothen is nu in balbezit. Rothen geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sooväli de bal. Sooväli haalt uit met een fantastische trap. Kiković probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Ngọc verovert de bal door een tackle van achteren. Bellido geeft een hoge lob. Čeglec is nu in balbezit. Čeglec schiet op doel. Kiković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Rothen onderschept slim de pass. Rothen passt de bal met de wreef. Čeglec is nu in balbezit. Čeglec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
C.D Rayo Vallecano - L.A. Firpo 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D Rayo Vallecano 41%, L.A. Firpo 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.D Rayo Vallecano - L.A. Firpo 3:3

47e minuut.
Tuấn Ngọc onderschept slim de pass. Izturis is nu in balbezit. Izturis geeft een hoge lob. Bähringer rent richting de bal. Bähringer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D Rayo Vallecano - L.A. Firpo 3:4

48e minuut.
Izturis is nu in balbezit. Izturis probeert naar een medespeler te passen. Gesuato rent richting de bal. Gesuato draait met de bal, schiet en ... Molus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D Rayo Vallecano - L.A. Firpo 3:5

51e minuut.
Tuấn Ngọc neemt vlug de vrije trap. Čeglec kopt de bal weg. Szwarczewski is nu in balbezit. Rothen onderschept slim de pass. Rothen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Rothen bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwarczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Rothen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rothen geeft de bal voor. Čeglec krijgt zijn hoofd ertegen. Kiković bokst de bal weg.

67e minuut.
Sokołowski passt de bal met de wreef. Rothen is nu in balbezit. Rothen met een sublieme pass. Čeglec bereikt de bal nog maar net als eerste. Čeglec haalt uit met een fantastische trap. Kiković bokst de bal weg. Sooväli is nu in balbezit. Sooväli draait met de bal, schiet en ... Kiković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Sokołowski probeert naar een medespeler te passen. Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel passt de bal met de wreef. Sooväli is nu in balbezit. Sooväli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Finta onderschept slim de pass. Branigan verovert de bal door een tackle van achteren. Branigan passt de bal zonder na te denken. Bähringer rent richting de bal. Bähringer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D Rayo Vallecano - L.A. Firpo 3:6

77e minuut.
Pimentel geeft een hoge lob. Čeglec bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudlay legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Čeglec roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Čeglec kan niet meer verder spelen. Sooväli legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D Rayo Vallecano - L.A. Firpo 4:6

79e minuut.
Pimentel is nu in balbezit. Vargas begaat een overtreding. Pimentel raakt geblesseerd tijdens het duel. Pimentel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sooväli krijgt zijn hoofd ertegen. Kiković maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

79e minuut.
Szwarczewski geeft een hoge lob. Izturis bereikt de bal nog maar net als eerste. Izturis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gesuato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gesuato draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Izturis is nu in balbezit. Valenzuela probeert naar een medespeler te passen. Gesuato rent richting de bal. Gesuato schiet op doel. Molus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D Rayo Vallecano - L.A. Firpo 4:7

87e minuut.
Rudlay heeft problemen om de bal te vangen. Sokołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moromete. Moromete krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D Rayo Vallecano 45%, L.A. Firpo 55%.
C.D Rayo Vallecano - L.A. Firpo 4:7