Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. El Sauce Link F.C
ADEREL 2020 Tactiek Link Def
52% Balbezit 48%
28% Spel op eigen helft 72%
15 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 9
59.8 gemiddelde waardering 54.1
uitstekend Schieten goed
uitstekend Passen solide
solide Verdedigen formidabel


6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chávez met een snelle inworp. Karayağız rent richting de bal. Chávez geeft de bal voor. Fawzy maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. El Sauce - Link F.C 1:0

8e minuut.
Guerra met een sublieme pass. Chávez probeert de bal met de borst te controleren. Flores rent richting de bal. Chávez onderschept slim de pass. Chávez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Karalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Karalo schiet op doel. Comelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. El Sauce - Link F.C 2:0

12e minuut.
Anghelinii rent richting de bal. Anghelinii passt de bal met de wreef. Karayağız rent richting de bal. Karayağız geeft de bal voor. Karalo krijgt zijn hoofd ertegen. Comelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Fonseca kan de bal niet met de borst controleren. Fonseca met een sublieme pass. Kiên Trung rent richting de bal. Fawzy onderschept slim de pass. Fawzy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. El Sauce - Link F.C 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. El Sauce 24%, Link F.C 76%.
F.C. El Sauce - Link F.C 3:0

52e minuut.
Doeltrap. Ortega komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Klungelig pakt de Juana de bal. Carrick is nu in balbezit. de Juana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. de Juana krijgt een gele kaart. Carrick raakt geblesseerd tijdens het duel. Mârzoi komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Fonseca is nu in balbezit. Fonseca geeft de bal voor. Chávez kopt de bal weg. Karalo rent richting de bal. Karalo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. El Sauce - Link F.C 4:0

62e minuut.
Karayağız heeft problemen om de bal te vangen. Köroğlu is nu in balbezit. Köroğlu geeft een lange en hoge pass. Carrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrick draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Karayağız met een sublieme pass. Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez geeft een hoge lob. Karalo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. El Sauce - Link F.C 5:0

68e minuut.
Karalo is nu in balbezit. Chávez is nu in balbezit. Karalo is nu in balbezit. Karalo draait met de bal, schiet en ... Comelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. El Sauce - Link F.C 6:0

72e minuut.
Hourihane is nu in balbezit. Hourihane geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Labak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mârzoi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Fonseca is nu in balbezit. Fonseca geeft een hoge lob. Flores rent richting de bal. Karalo onderschept slim de pass. Karalo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Köroğlu is nu in balbezit. Köroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Köroğlu geeft een lange en hoge pass. Ojeda springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. El Sauce - Link F.C 6:1

90e minuut.
Chávez kopt de bal weg. Karalo is nu in balbezit. Reyes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karalo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chávez wilt de vrije trap nemen. Comelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Karalo geeft een lange en hoge pass. Comelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. El Sauce 32%, Link F.C 68%.
F.C. El Sauce - Link F.C 6:1