Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.D. Crissiali Blue Magic
102 Tactiek Aquí Partimos
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 50.5
solid Schieten adequate
solid Passen good
formidable Verdedigen very good


1e minuut.
Nam Sơn met een sublieme pass. Marcano bereikt de bal nog maar net als eerste. Mills schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mills is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

24e minuut.
Puchev kopt de bal weg. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Gustamarzo verovert de bal door een tackle van achteren. Gustamarzo geeft de bal voor. Marcano springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Valenzuela onderschept slim de pass. Gustamarzo onderschept slim de pass. Gustamarzo passt de bal zonder na te denken. Marcano is nu in balbezit. Marcano haalt uit met een fantastische trap. Minhong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Nam Sơn schiet op doel. Durrer probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, bin Jawhar zal de hoekschop nemen. Nam Sơn springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. Crissiali - Blue Magic 1:0

45e minuut.
Inworp. Arantes komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D. Crissiali 41%, Blue Magic 59%.
C.D. Crissiali - Blue Magic 1:0

53e minuut.
bin Jawhar geeft een lange en hoge pass. Valbuena controleert de bal met de borst. Valbuena speelt de bal door. Nam Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam Sơn geeft een lange en hoge pass. Arantes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
de la Ossa passt de bal zonder na te denken. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Orellana rent richting de bal. Valenzuela onderschept slim de pass. Valenzuela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Gustamarzo verovert de bal door een tackle van achteren. Gustamarzo speelt de bal door. Nam Sơn rent richting de bal. Marcano bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Klungelig pakt bin Jawhar de bal. Gustamarzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Biro-Biro begaat een overtreding. Gustamarzo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D. Crissiali 46%, Blue Magic 54%.
C.D. Crissiali - Blue Magic 1:0