Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legion FC La massia ES
Def1 Tactiek pep2
59% Balbezit 41%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 36.5
very good Schieten good
average Passen average
very good Verdedigen good


6e minuut.
Nadiroğlu onderschept slim de pass. Drăguş is nu in balbezit. Nadiroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Flynn is nu in balbezit. Flynn schiet op doel. Lemański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bierzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierzyński draait met de bal, schiet en ... Lemański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion FC - La massia ES 1:0

10e minuut.
Prada onderschept slim de pass. Prada geeft de bal voor. Bierzyński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nadiroğlu de bal. Nadiroğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Drăguş geeft de bal voor. Mondragon kopt de bal weg. Barrientos probeert de bal aan de voet te houden. Hana is nu in balbezit. Hana schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Legion FC - La massia ES 1:1

25e minuut.
Makieła bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellone verovert de bal door een tackle van achteren. Bellone met een sublieme pass. Flynn is nu in balbezit. Flynn geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Lemański trapt de bal weg. Bellone kopt de bal weg. Drăguş probeert de bal aan de voet te houden. Flynn rent richting de bal. Flynn schiet op doel. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Daar is Fort, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Homonyik rent richting de bal. Homonyik passt de bal in één keer door. Hana bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion FC - La massia ES 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion FC 40%, La massia ES 60%.
Legion FC - La massia ES 1:2

47e minuut.
Sandu met een sublieme pass. Gowin is nu in balbezit. Zambrzycki onderschept slim de pass. Zambrzycki geeft een lange en hoge pass. Nadiroğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Legion FC - La massia ES 2:2

51e minuut.
Zambrzycki met de inworp. Bierzyński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sandu. Sandu krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Bellone kopt de bal weg. Klungelig pakt Flynn de bal. Flynn geeft een lange en hoge pass. Nadiroğlu springt en kopt de bal. Lemański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion FC - La massia ES 3:2

64e minuut.
Zambrzycki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Flynn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flynn geeft een hoge lob. Bierzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierzyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Portmann geeft een hoge lob. Makieła kopt de bal weg. Daar is Homonyik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hana is nu in balbezit. Hana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Zambrzycki met een sublieme pass. Bierzyński rent richting de bal. Bierzyński probeert naar een medespeler te passen. Nadiroğlu is nu in balbezit. Nadiroğlu haalt uit met een fantastische trap. Lemański bokst de bal weg.

82e minuut.
Prisco rent richting de bal. Prisco passt de bal in één keer door. Mondragon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hana rent richting de bal. Hana haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Prisco is nu in balbezit. Solorzano onderschept slim de pass. Solorzano met een sublieme pass. Klungelig pakt Nadiroğlu de bal. Nadiroğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion FC 32%, La massia ES 68%.
Legion FC - La massia ES 3:2