Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Imperial Falcon FC Nuevo Eden
Falcon attack Tactiek Eden442
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35 gemiddelde waardering 49.3
average Schieten very good
adequate Passen good
adequate Verdedigen solid


8e minuut.
Barcikowski onderschept slim de pass. Barcikowski passt de bal in één keer door. Alcino is nu in balbezit. Alcino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Imperial Falcon FC - Nuevo Eden 0:1

9e minuut.
Courtois geeft een hoge lob. Waleński speelt de bal door. Blanco heeft problemen om de bal te vangen. Alcino bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Połubiński rent richting de bal. Połubiński passt de bal met de wreef. Barcikowski is nu in balbezit. Barcikowski schiet op doel. Pieras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperial Falcon FC - Nuevo Eden 0:2

21e minuut.
Kalociński geeft een lange en hoge pass. Alcino kopt de bal weg. Klungelig pakt Maldonado de bal. Barcikowski is nu in balbezit. Barcikowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperial Falcon FC - Nuevo Eden 0:3

24e minuut.
Courtois is nu in balbezit. Courtois met een sublieme pass. Gjesing bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcino verovert de bal door een tackle van achteren. Alcino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Obiku kopt de bal weg. Prodi rent richting de bal. Prodi passt de bal in één keer door. Türkoğlu is nu in balbezit. Türkoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Avalos geeft de bal voor. Inworp. Cuenca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barcikowski rent richting de bal. Barcikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperial Falcon FC - Nuevo Eden 0:4

33e minuut.
Prodi speelt de bal door. Türkoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Alcino verovert de bal door een tackle van achteren. Barcikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcikowski schiet op doel. Pieras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperial Falcon FC - Nuevo Eden 0:5

37e minuut.
Matera met een sublieme pass. Avalos is nu in balbezit. Połubiński begaat een overtreding. Avalos moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Avalos kan niet meer verder spelen. Lombrea komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Cuenca geeft een hoge lob. Daar is Waleński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barcikowski is nu in balbezit. Barcikowski haalt uit met een fantastische trap. Pieras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperial Falcon FC - Nuevo Eden 0:6

43e minuut.
Royer raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Last komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperial Falcon FC 69%, Nuevo Eden 31%.
Imperial Falcon FC - Nuevo Eden 0:6

46e minuut.
Casillas komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Żurawski passt de bal in één keer door. Alcino bereikt de bal nog maar net als eerste. Obiku tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alcino wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

60e minuut.
Cuenca rent richting de bal. Lombrea onderschept slim de pass. Lombrea met een sublieme pass. Prodi is nu in balbezit. Prodi haalt uit met een fantastische trap. Ohkubo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperial Falcon FC - Nuevo Eden 1:6

70e minuut.
Obiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Courtois onderschept slim de pass. Gjesing maakt een afschuwelijke overtreding. Gjesing krijgt een gele kaart. Courtois raakt geblesseerd tijdens het duel. Połubiński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Matera passt de bal met de wreef. Cuenca geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Lombrea de bal onder controle te krijgen. Alcino is nu in balbezit. Alcino schiet op doel. Pieras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Casillas rent richting de bal. Prodi rent richting de bal. Casillas is nu in balbezit. Prodi rent richting de bal. Prodi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Inworp. Alcino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Courtois is nu in balbezit. Courtois geeft een hoge lob. Barcikowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperial Falcon FC 54%, Nuevo Eden 46%.
Imperial Falcon FC - Nuevo Eden 1:6