Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Obesos Navegantes FC pivaza
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.9
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen matig
zwak Verdedigen hopeloos


18e minuut.
Robles geeft een hoge lob. Montaner kopt de bal weg. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Granados is nu in balbezit. Granados draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Solís geeft een lange en hoge pass. Juárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Juárez probeert naar een medespeler te passen. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Obesos Navegantes 57%, FC pivaza 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Obesos Navegantes - FC pivaza 0:0

48e minuut.
Granados kopt de bal weg. Pirri Mayorga rent richting de bal. Pirri Mayorga geeft de bal voor. Padilla is nu in balbezit. Padilla haalt uit met een fantastische trap. Pizarro bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Klungelig pakt Alarcón de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Portillo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Padilla rent richting de bal. Padilla geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Granados passt de bal met de wreef. Robles probeert naar een medespeler te passen. Araujo is nu in balbezit. Maldonado onderschept slim de pass. Maldonado speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Solís geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Portillo met de inworp. Granados is nu in balbezit. Granados draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Portillo kopt de bal weg. Alarcón geeft de bal voor. Solís is nu in balbezit. Maldonado onderschept slim de pass. Maldonado haalt uit met een fantastische trap. Alvarado bokst de bal weg. Granados bereikt de bal nog maar net als eerste. Granados schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Obesos Navegantes - FC pivaza 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Obesos Navegantes 62%, FC pivaza 38%.
Obesos Navegantes - FC pivaza 0:1