Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barça F. C. los tillines Fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 19.7
matig Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


12e minuut.
Colón verovert de bal door een tackle van achteren. Punyed is nu in balbezit. Colón is nu in balbezit. Colón haalt uit met een fantastische trap. Anaya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barça F. C. - los tillines Fc 0:1

14e minuut.
Avalos probeert naar een medespeler te passen. Barahona is nu in balbezit. Acevedo onderschept slim de pass. González Blanco rent richting de bal. González Blanco probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Acevedo geeft een hoge lob. Luna Melgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado verovert de bal door een tackle van achteren. Escobar rent richting de bal. Escobar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Avalos kopt de bal weg. Daar is Escobar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Magaña de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Torres met een snelle inworp. Punyed bereikt de bal nog maar net als eerste. Punyed geeft een lange en hoge pass. Noriega heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Colón rent richting de bal. Colón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barça F. C. - los tillines Fc 0:2

35e minuut.
Noriega geeft een lange en hoge pass. Inworp. Espinoza met een snelle inworp. Torres rent richting de bal. Torres geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Avalos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mayer Gil komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barça F. C. 51%, los tillines Fc 49%.
Barça F. C. - los tillines Fc 0:2

63e minuut.
Acevedo passt de bal met de wreef. Luna Melgar probeert naar een medespeler te passen. Torres probeert naar een medespeler te passen. Pacheco rent richting de bal. Pacheco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Solorzano verovert de bal door een tackle van achteren. Solorzano geeft de bal voor. Torres speelt de bal door. Colón bereikt de bal nog maar net als eerste. Colón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barça F. C. - los tillines Fc 0:3

83e minuut.
Punyed is nu in balbezit. Punyed passt de bal zonder na te denken. Colón bereikt de bal nog maar net als eerste. Colón haalt uit met een fantastische trap. Anaya probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barça F. C. 42%, los tillines Fc 58%.
Barça F. C. - los tillines Fc 0:3