Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enri24 FC tobyf
433 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
26.7 gemiddelde waardering 20.5
matig Schieten zwak
zwak Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Véliz heeft problemen om de bal te vangen. Machado verovert de bal door een tackle van achteren. Berríos met een sublieme pass. Erazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Erazo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Enri24 FC - tobyf 0:1

8e minuut.
Véliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado speelt de bal door. Zepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza is nu in balbezit. Espinoza haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Santos Ortiz bokst de bal weg.

9e minuut.
Berríos kopt de bal weg. Erazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobar rent richting de bal. Erazo onderschept slim de pass. Erazo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Estrada speelt de bal door. Umanzor rent richting de bal. Umanzor probeert naar een medespeler te passen. Erazo rent richting de bal. Erazo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
López rent richting de bal. López speelt de bal door. Daar is Tobar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Erazo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Godoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enri24 FC 41%, tobyf 59%.
Enri24 FC - tobyf 0:1

68e minuut.
López passt de bal met de wreef. Cabral heeft problemen om de bal te vangen. Cabral speelt de bal door. Zepeda rent richting de bal. Zepeda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Inworp. García met de inworp. Zepeda probeert de bal met de borst te controleren. Zepeda haalt uit met een fantastische trap. Guerra probeert de bal aan de voet te houden. Santos Ortiz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Machado geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hernandez met een snelle inworp. Maldonado geeft een hoge lob. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Espinoza is nu in balbezit. Espinoza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Enri24 FC - tobyf 1:1

82e minuut.
Machado is nu in balbezit. Maldonado onderschept slim de pass. Maldonado speelt de bal door. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enri24 FC 29%, tobyf 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Enri24 FC - tobyf 1:1