Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Fenix Ambulantes Martillos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Mariona heeft problemen om de bal te vangen. Renderos Iraheta is nu in balbezit. Renderos Iraheta passt de bal zonder na te denken. Fuentes rent richting de bal. Fuentes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Renderos Iraheta verovert de bal door een tackle van achteren. Mariona bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz verovert de bal door een tackle van achteren. Ortiz onderschept slim de pass. Ortiz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Arroyo Peña probeert naar een medespeler te passen. Kattan is nu in balbezit. Muñoz rent richting de bal. Kattan verovert de bal door een tackle van achteren. Kattan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Mariona bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariona passt de bal in één keer door. Kattan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fenix - Ambulantes Martillos 1:0

26e minuut.
Renderos Iraheta probeert naar een medespeler te passen. Fuentes rent richting de bal. Ortiz begaat een overtreding. Ortiz krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Einstein heeft problemen om de bal te vangen. Einstein geeft een hoge lob. González probeert de bal aan de voet te houden. Fuentes is nu in balbezit. Fuentes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fenix 46%, Ambulantes Martillos 54%.
FC Fenix - Ambulantes Martillos 1:0

62e minuut.
Rabí met de inworp. Mariona rent richting de bal. Mariona passt de bal in één keer door. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
González rent richting de bal. González passt de bal zonder na te denken. Carabantes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fuentes rent richting de bal. Fuentes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Ortiz onderschept slim de pass. Hernandez is nu in balbezit. Ortiz verovert de bal door een tackle van achteren. Ortiz draait met de bal, schiet en ... Cabañas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fenix - Ambulantes Martillos 2:0

77e minuut.
Hernandez geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mayer Gil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz draait met de bal, schiet en ... Cabañas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fenix - Ambulantes Martillos 3:0

85e minuut.
Renderos Iraheta is nu in balbezit. Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Renderos Iraheta is nu in balbezit. Fuentes is nu in balbezit. Fuentes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fenix 57%, Ambulantes Martillos 43%.
FC Fenix - Ambulantes Martillos 3:0