Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enri24 FC Barça F. C.
433 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26 gemiddelde waardering 19.5
matig Schieten matig
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Daar is García, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García passt de bal zonder na te denken. Maldonado speelt de bal door. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza haalt uit met een fantastische trap. Anaya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Enri24 FC - Barça F. C. 1:0

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Cabral de bal onder controle te krijgen. Escobar verovert de bal door een tackle van achteren. Cabral maakt een afschuwelijke overtreding. Cabral krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Espinoza rent richting de bal. Maldonado speelt de bal door. Zepeda is nu in balbezit. Zepeda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Enri24 FC - Barça F. C. 2:0

35e minuut.
Cabral verovert de bal door een tackle van achteren. Cabral passt de bal met de wreef. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza schiet op doel. Anaya maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Enri24 FC - Barça F. C. 3:0

38e minuut.
Cabral verovert de bal door een tackle van achteren. Cabral met een sublieme pass. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. García onderschept slim de pass. García geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enri24 FC 51%, Barça F. C. 49%.
Enri24 FC - Barça F. C. 3:0

50e minuut.
Zepeda speelt de bal door. Carabantes is nu in balbezit. Carabantes speelt de bal door. Daar is Escobar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escobar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Avalos speelt de bal door. Maldonado rent richting de bal. Maldonado probeert naar een medespeler te passen. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Cabral geeft een lange en hoge pass. Noriega rent richting de bal. Espinoza verovert de bal door een tackle van achteren. Espinoza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Enri24 FC - Barça F. C. 4:0

82e minuut.
Alvarado rent richting de bal. Espinoza verovert de bal door een tackle van achteren. Espinoza speelt de bal door. Maldonado is nu in balbezit. Maldonado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enri24 FC 41%, Barça F. C. 59%.
Enri24 FC - Barça F. C. 4:0