Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ambulantes Martillos new joosep
Normal Tactiek 433
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Maldonado met de inworp. Luna Melgar rent richting de bal. Avalos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Luna Melgar raakt geblesseerd tijdens het duel. Castro zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Alarcón passt de bal in één keer door. Luna Melgar is nu in balbezit. Luna Melgar passt de bal in één keer door. Barraza is nu in balbezit. Barraza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ambulantes Martillos - new joosep 0:1

4e minuut.
Avalos kopt de bal weg. Cerén is nu in balbezit. Alarcón is nu in balbezit. Renderos Iraheta verovert de bal door een tackle van achteren. Renderos Iraheta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Maldonado geeft een lange en hoge pass. González rent richting de bal. González passt de bal in één keer door. Fuentes is nu in balbezit. Fuentes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Muñoz onderschept slim de pass. Muñoz probeert naar een medespeler te passen. Renderos Iraheta rent richting de bal. Renderos Iraheta schiet op doel. Castaño probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carbajal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Cerén bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerén probeert naar een medespeler te passen. Renderos Iraheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes schiet op doel. Carbajal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Fonseca is nu in balbezit. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González probeert naar een medespeler te passen. Renderos Iraheta rent richting de bal. Renderos Iraheta schiet op doel. Carbajal bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ambulantes Martillos - new joosep 1:1

34e minuut.
Cerén rent richting de bal. Cerén geeft de bal voor. Barraza kopt de bal weg. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro draait met de bal, schiet en ... Cabañas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ambulantes Martillos - new joosep 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ambulantes Martillos 61%, new joosep 39%.
Ambulantes Martillos - new joosep 1:2

54e minuut.
Muñoz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. González Blanco komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Arroyo Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna Melgar verovert de bal door een tackle van achteren. Luna Melgar met een sublieme pass. Barraza is nu in balbezit. Barraza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Avalos verovert de bal door een tackle van achteren. Avalos passt de bal met de wreef. Fuentes is nu in balbezit. Fuentes schiet op doel. Paal!

88e minuut.
Avalos is nu in balbezit. Avalos passt de bal in één keer door. González is nu in balbezit. Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ambulantes Martillos 51%, new joosep 49%.
Ambulantes Martillos - new joosep 1:2