Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caminantes Futbolistas FC Fenix
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 19.1
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Rabí rent richting de bal. Rabí geeft de bal voor. Kattan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz rent richting de bal. Ortiz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Rabí speelt de bal door. Abrego is nu in balbezit. Rabí tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rabí krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Abrego geeft een lange en hoge pass. Tomasito Rodríguez probeert de bal aan de voet te houden. Colunga rent richting de bal. Colunga schiet op doel. Márquez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Caminantes Futbolistas - FC Fenix 1:0

18e minuut.
Einstein trapt de bal weg. Mayén kopt de bal weg. Tomasito Rodríguez rent richting de bal. Colunga onderschept slim de pass. Colunga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Montaner is nu in balbezit. Kattan onderschept slim de pass. Kattan schiet op doel. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Mayén bereikt de bal nog maar net als eerste. Colunga heeft problemen om de bal te vangen. Mayén rent richting de bal. Colunga rent richting de bal. Colunga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Calero Suárez is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Rabí ... Strafschop! Calero Suárez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Colunga neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Márquez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caminantes Futbolistas - FC Fenix 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caminantes Futbolistas 48%, FC Fenix 52%.
Caminantes Futbolistas - FC Fenix 2:0

48e minuut.
Tobar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calero Suárez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rabí. Calero Suárez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Calero Suárez met een snel genomen vrije trap. Márquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Colunga springt en kopt de bal. Márquez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariona bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Castro. Castro krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Castro onderschept slim de pass. Castro speelt de bal door. Colunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Colunga schiet op doel. Márquez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caminantes Futbolistas - FC Fenix 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caminantes Futbolistas 45%, FC Fenix 55%.
Caminantes Futbolistas - FC Fenix 3:0