Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALBOS FC FC pivaza
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen matig
slecht Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Pele Zapata rent richting de bal. Maldonado onderschept slim de pass. Maldonado passt de bal zonder na te denken. Gil Mosquera rent richting de bal. Gil Mosquera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Monterrosa rent richting de bal. Montaner rent richting de bal. Daar is Juárez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monterrosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Monterrosa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Pizarro trapt de bal weg. Granados bereikt de bal nog maar net als eerste. Granados passt de bal in één keer door. Maldonado is nu in balbezit. Maldonado schiet op doel. De bal raakt de paal. Een oude blessure zorgt ervoor dat Véliz niet meer kan verder spelen. Cuco Espino komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Serrano rent richting de bal. Reyes onderschept slim de pass. Reyes speelt de bal door. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Cuco Espino trapt de bal weg van het doel. Juárez kopt de bal weg. Pele Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado verovert de bal door een tackle van achteren. Maldonado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Inworp. Alarcón met de inworp. Klungelig pakt Portillo de bal. Portillo geeft een lange en hoge pass. Cruz Campo kopt de bal weg. Cuco Espino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Iraheta Sanabria rent richting de bal. Maldonado onderschept slim de pass. Maldonado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALBOS FC - FC pivaza 0:1

43e minuut.
Pele Zapata passt de bal met de wreef. Inworp. Montaner met een snelle inworp. Monteagudo is nu in balbezit. Monteagudo geeft de bal voor. Cuco Espino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALBOS FC 60%, FC pivaza 40%.
ALBOS FC - FC pivaza 0:1

53e minuut.
Granados met een sublieme pass. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alarcón krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Montaner geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Contreras de bal onder controle te krijgen. Contreras passt de bal zonder na te denken. Monterrosa is nu in balbezit. Monterrosa geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Montaner geeft een lange en hoge pass. Reyes is nu in balbezit. Contreras speelt de bal door. Gil Mosquera is nu in balbezit. Gil Mosquera draait met de bal, schiet en ... Pizarro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALBOS FC 46%, FC pivaza 54%.
ALBOS FC - FC pivaza 0:1