Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los tillines Fc Enri24 FC
Normal Tactiek 433
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 27
zwak Schieten matig
zwak Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


25e minuut.
Maldonado rent richting de bal. Maldonado probeert naar een medespeler te passen. Solorzano is nu in balbezit. Espinoza verovert de bal door een tackle van achteren. Espinoza draait met de bal, schiet en ... Domínguez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Luna Melgar heeft problemen om de bal te vangen. Cabral verovert de bal door een tackle van achteren. Cabral met een sublieme pass. Klungelig pakt Véliz de bal. Véliz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Estrada geeft de bal voor. Inworp. Torres zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Punyed is nu in balbezit. Punyed haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Colón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colón draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los tillines Fc 55%, Enri24 FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los tillines Fc - Enri24 FC 0:0

49e minuut.
Cabral passt de bal met de wreef. Espinoza is nu in balbezit. Magaña is nu in balbezit. Espinoza onderschept slim de pass. Espinoza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
los tillines Fc - Enri24 FC 0:1

61e minuut.
Maldonado is nu in balbezit. González Blanco onderschept slim de pass. González Blanco geeft de bal voor. Colón is nu in balbezit. Colón draait met de bal, schiet en ... Godoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Estrada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Torres rent richting de bal. Estrada tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Estrada krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Torres met een sublieme pass. Colón bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cabral. Cabral krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Zepeda is nu in balbezit. Luna Melgar verovert de bal door een tackle van achteren. Luna Melgar probeert naar een medespeler te passen. Colón is nu in balbezit. Colón schiet op doel. Godoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los tillines Fc 55%, Enri24 FC 45%.
los tillines Fc - Enri24 FC 0:1