Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real viroleños fc Delicias.F.C
Normal Tactiek 3 Esquinas
55% Balbezit 45%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 15.9
average Schieten poor
weak Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Leković bereikt de bal nog maar net als eerste. Leković geeft een lange en hoge pass. Estrada heeft problemen om de bal te vangen. Dulović verovert de bal door een tackle van achteren. Dulović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Trocki onderschept slim de pass. Trocki probeert naar een medespeler te passen. Rosales rent richting de bal. Dulović onderschept slim de pass. Dulović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Corona geeft een lange en hoge pass. Leković heeft problemen om de bal te vangen. Leković passt de bal in één keer door. Chavarría bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarría schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real viroleños fc - Delicias.F.C 1:0

36e minuut.
Trocki probeert naar een medespeler te passen. Cuellar rent richting de bal. Cuellar passt de bal zonder na te denken. Soto is nu in balbezit. Soto geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Trocki passt de bal zonder na te denken. Estrada rent richting de bal. Estrada passt de bal in één keer door. Daar is Dulović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dulović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real viroleños fc 53%, Delicias.F.C 47%.
Real viroleños fc - Delicias.F.C 1:0

58e minuut.
Campos is nu in balbezit. Voştinar onderschept slim de pass. Voştinar met een sublieme pass. Cuellar is nu in balbezit. Cuellar geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Cuellar probeert naar een medespeler te passen. Soto rent richting de bal. Soto geeft een hoge lob. Corona is nu in balbezit. Corona draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real viroleños fc 52%, Delicias.F.C 48%.
Real viroleños fc - Delicias.F.C 1:0