Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC KXMXRJ Matapatos fc
Normal Tactiek Sweep
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 23.8
waardeloos Schieten matig
zwak Passen matig
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Dowson Prado onderschept slim de pass. Dowson Prado met een sublieme pass. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisneros verovert de bal door een tackle van achteren. Cisneros schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Ponce is nu in balbezit. Ponce met een sublieme pass. Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Valle geeft een lange en hoge pass. Daar is Estrada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KXMXRJ - Matapatos fc 0:1

21e minuut.
González rent richting de bal. Lazo Cruz onderschept slim de pass. Lazo Cruz passt de bal met de wreef. Morales kan de bal niet met de borst controleren. Morales schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Orellana met een sublieme pass. Pacheco rent richting de bal. Pacheco met een sublieme pass. Morales is nu in balbezit. Morales draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Pacheco rent richting de bal. Lazo Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. González bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazo Cruz onderschept slim de pass. Lazo Cruz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Dowson Prado geeft een lange en hoge pass. Orellana kopt de bal weg. Figueroa is nu in balbezit. Figueroa haalt uit met een fantastische trap. Ortega probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC KXMXRJ - Matapatos fc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KXMXRJ 52%, Matapatos fc 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC KXMXRJ - Matapatos fc 1:1

61e minuut.
Estrada is nu in balbezit. Estrada geeft een hoge lob. Menjívar speelt de bal door. Cisneros heeft problemen om de bal te vangen. Cisneros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KXMXRJ - Matapatos fc 2:1

67e minuut.
Menjívar heeft problemen om de bal te vangen. Menjívar passt de bal zonder na te denken. Cisneros rent richting de bal. Cisneros schiet op doel. Umanzor heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ponce probeert de bal aan de voet te houden. Orellana met een sublieme pass. Cisneros is nu in balbezit. Cisneros haalt uit met een fantastische trap. Ortega werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Cisneros is nu in balbezit. Cisneros haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KXMXRJ 53%, Matapatos fc 47%.
FC KXMXRJ - Matapatos fc 2:1