Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pigui503 Pibes de Barrio Fc
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Portillo is nu in balbezit. Kattan is nu in balbezit. Portillo begaat een overtreding. Kattan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

7e minuut.
Portillo passt de bal zonder na te denken. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Arismendi onderschept slim de pass. Cabrera rent richting de bal. Cabrera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Daar is Kattan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera passt de bal met de wreef. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Portillo met een sublieme pass. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera is nu in balbezit. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
León is nu in balbezit. Menjívar bereikt de bal nog maar net als eerste. León verovert de bal door een tackle van achteren. Román rent richting de bal. Román draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
pigui503 - Pibes de Barrio Fc 1:0

41e minuut.
Hidalgo met een snelle inworp. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez geeft een lange en hoge pass. Álvarez rent richting de bal. Álvarez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pigui503 48%, Pibes de Barrio Fc 52%.
pigui503 - Pibes de Barrio Fc 1:0

69e minuut.
Erazo kopt de bal weg. Klungelig pakt Kattan de bal. Portillo onderschept slim de pass. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera schiet op doel. Tomasito Rodríguez bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Cabrera speelt de bal door. Álvarez is nu in balbezit. Noriega tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Noriega krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Menjívar trapt de bal weg van het doel. Cabrera kopt de bal weg. Erazo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Álvarez rent richting de bal. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pigui503 67%, Pibes de Barrio Fc 33%.
pigui503 - Pibes de Barrio Fc 1:0