Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atomic Blues Barcita
4-4-2 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.3 gemiddelde waardering 22.4
redelijk Schieten matig
matig Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


5e minuut.
Kleines passt de bal zonder na te denken. Backofen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Nhân rent richting de bal. Hoàng Nhân draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Carabantes de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Reati rent richting de bal. Reati geeft de bal voor. Hoàng Nhân rent richting de bal. Hoàng Nhân draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cárdenas de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Iraheta Sanabria geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vignay met de inworp. Hoàng Nhân kan de bal niet met de borst controleren. Hoàng Nhân draait met de bal, schiet en ... Villegas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Monterrosa rent richting de bal. Monterrosa geeft een lange en hoge pass. Roosevelt Moreira kopt de bal weg. Vignay heeft problemen om de bal te vangen. Vignay geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Villegas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Backofen bereikt de bal nog maar net als eerste. Backofen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atomic Blues - Barcita 1:0

24e minuut.
Reati is nu in balbezit. Alfaro is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Reati. Reati krijgt een gele kaart. Alfaro wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Alfaro kan niet meer verder spelen. Escobar komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios geeft een hoge lob. Vignay rent richting de bal. Roosevelt Moreira verovert de bal door een tackle van achteren. Roosevelt Moreira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Vignay speelt de bal door. Hoàng Nhân is nu in balbezit. Hoàng Nhân passt de bal met de wreef. Backofen bereikt de bal nog maar net als eerste. Backofen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atomic Blues - Barcita 2:0

36e minuut.
Reati met een snelle inworp. Dapoto probeert de bal met de borst te controleren. Cárdenas begaat een overtreding. Dapoto wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Dapoto kan niet meer verder spelen. Yong-Li komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Escobar verovert de bal door een tackle van achteren. Escobar met een sublieme pass. Roosevelt Moreira rent richting de bal. Barrios is nu in balbezit. Barrios haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Escobar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Reati met de inworp. Backofen bereikt de bal nog maar net als eerste. Backofen draait met de bal, schiet en ... Villegas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atomic Blues 53%, Barcita 47%.
Atomic Blues - Barcita 2:0

51e minuut.
Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar geeft een hoge lob. Roosevelt Moreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Roosevelt Moreira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atomic Blues - Barcita 2:1

53e minuut.
Iraheta Sanabria is nu in balbezit. Castillo is nu in balbezit. Vignay rent richting de bal. Vignay met een sublieme pass. Hoàng Nhân is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hoàng Nhân rent richting de bal. Hoàng Nhân schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atomic Blues - Barcita 3:1

58e minuut.
Reati kopt de bal weg. Blas Lizama probeert de bal met de borst te controleren. Blas Lizama geeft een hoge lob. Backofen is nu in balbezit. Backofen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Carabantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabantes geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Słuszka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reati geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atomic Blues 58%, Barcita 42%.
Atomic Blues - Barcita 3:1