Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Matapatos fc Delicias.F.C
Sweep Tactiek 3 Esquinas
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.9 gemiddelde waardering 24.5
zwak Schieten zwak
matig Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Portillo is nu in balbezit. Panke onderschept slim de pass. Serrano is nu in balbezit. Serrano draait met de bal, schiet en ... Ortega werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Matapatos fc - Delicias.F.C 0:1

3e minuut.
Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Valle geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Milić de bal. Morales rent richting de bal. Morales haalt uit met een fantastische trap. Acevedo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Serrano is nu in balbezit. Portillo onderschept slim de pass. Hawryszczak is nu in balbezit. Daar is Serrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serrano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Maguinho kopt de bal weg. Panke rent richting de bal. Panke speelt de bal door. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Radulov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dulović komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Lazo Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maguinho. Lazo Cruz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ponce zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Morales rent richting de bal. Morales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Matapatos fc - Delicias.F.C 1:1

21e minuut.
Bunchev geeft de bal voor. Maguinho rent richting de bal. Maguinho probeert naar een medespeler te passen. Panke rent richting de bal. Panke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Matapatos fc - Delicias.F.C 1:2

28e minuut.
Panke rent richting de bal. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Panke verovert de bal door een tackle van achteren. Panke haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Hawryszczak probeert naar een medespeler te passen. Panke heeft problemen om de bal te vangen. Ponce rent richting de bal. Panke verovert de bal door een tackle van achteren. Panke haalt uit met een fantastische trap. Ortega probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Matapatos fc 68%, Delicias.F.C 32%.
Matapatos fc - Delicias.F.C 1:2

75e minuut.
Santos Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Portillo. Portillo krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Dulović probeert naar een medespeler te passen. Panke rent richting de bal. Panke passt de bal zonder na te denken. Serrano rent richting de bal. Serrano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Matapatos fc 44%, Delicias.F.C 56%.
Matapatos fc - Delicias.F.C 1:2