Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpes Caóticos sabaneros fc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 20.1
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


17e minuut.
Flores onderschept slim de pass. Flores met een sublieme pass. Tobar rent richting de bal. Tobar haalt uit met een fantastische trap. Campos probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Pirri Mayorga met een sublieme pass. Abrego verovert de bal door een tackle van achteren. Tobar is nu in balbezit. Mariona bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariona geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpes Caóticos - sabaneros fc 0:1

39e minuut.
Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabantes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rosales is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rosales met een snel genomen vrije trap. Santamaría heeft problemen om de bal te vangen. Cedillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedillos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpes Caóticos 64%, sabaneros fc 36%.
Torpes Caóticos - sabaneros fc 0:1

58e minuut.
Santamaría geeft een hoge lob. Pirri Mayorga is nu in balbezit. Pirri Mayorga probeert naar een medespeler te passen. Tobar is nu in balbezit. Tobar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Pirri Mayorga passt de bal in één keer door. Carabantes probeert de bal aan de voet te houden. Cabrera maakt een afschuwelijke overtreding. Cabrera krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Carabantes raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Valencia komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Barahona heeft problemen om de bal te vangen. Solorzano rent richting de bal. Solorzano speelt de bal door. Cedillos rent richting de bal. Cedillos draait met de bal, schiet en ... Carranza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpes Caóticos 50%, sabaneros fc 50%.
Torpes Caóticos - sabaneros fc 0:1