Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real viroleños fc Matapatos fc
Normal Tactiek Sweep
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 24
poor Schieten average
weak Passen average
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Portillo met een sublieme pass. Ponce rent richting de bal. Ponce geeft een hoge lob. Lazo Cruz is nu in balbezit. Lazo Cruz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real viroleños fc - Matapatos fc 0:1

6e minuut.
Valle geeft een hoge lob. Pimentel rent richting de bal. Alfaro verovert de bal door een tackle van achteren. Alfaro geeft een lange en hoge pass. Morales krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Daar is Soto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soto kopt de bal weg. Fernelis is nu in balbezit. Chavarría is nu in balbezit. Chavarría haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Umanzor met een harde bal richting middenveld. Alfaro is nu in balbezit. Campos verovert de bal door een tackle van achteren. Campos geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Pimentel verovert de bal door een tackle van achteren. Ponce verovert de bal door een tackle van achteren. Ponce passt de bal met de wreef. Morales rent richting de bal. Morales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real viroleños fc - Matapatos fc 0:2

15e minuut.
Klungelig pakt Valle de bal. Noriega rent richting de bal. Valle verovert de bal door een tackle van achteren. Valle geeft een lange en hoge pass. Lazo Cruz springt en kopt de bal. Renderos Iraheta bokst de bal weg.

34e minuut.
Inworp. Campos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Corona geeft een hoge lob. Fernelis is nu in balbezit. Fernelis draait met de bal, schiet en ... Ortega verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Campos rent richting de bal. Ponce onderschept slim de pass. Ponce probeert naar een medespeler te passen. Lazo Cruz is nu in balbezit. Lazo Cruz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real viroleños fc - Matapatos fc 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real viroleños fc 58%, Matapatos fc 42%.
Real viroleños fc - Matapatos fc 0:3

47e minuut.
Campos onderschept slim de pass. Campos geeft een lange en hoge pass. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales onderschept slim de pass. Morales draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Campos passt de bal in één keer door. Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Valle passt de bal met de wreef. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Salinas passt de bal zonder na te denken. Valle speelt de bal door. Klungelig pakt Morales de bal. Morales haalt uit met een fantastische trap. Estrada probeert de bal aan de voet te houden. Renderos Iraheta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Santos Ortiz speelt de bal door. Daar is Cuellar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuellar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuellar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Portillo verovert de bal door een tackle van achteren. Portillo met een sublieme pass. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazo Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. Lazo Cruz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Umanzor geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soto met de inworp. Chavarría is nu in balbezit. Chavarría draait met de bal, schiet en ... Ortega bokst de bal weg.

90e minuut.
Ponce passt de bal in één keer door. Estrada rent richting de bal. Morales verovert de bal door een tackle van achteren. Morales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real viroleños fc - Matapatos fc 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real viroleños fc 50%, Matapatos fc 50%.
Real viroleños fc - Matapatos fc 0:4