Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Matapatos fc Pibes de Barrio Fc
Sweep Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten unsatisfactory
average Passen poor
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Portillo geeft de bal voor. Jiménez is nu in balbezit. Ponce tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ponce krijgt een gele kaart. Jiménez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Jiménez neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Solorzano geeft een hoge lob. Vizcarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Portillo krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Figueroa is nu in balbezit. Lazo Cruz onderschept slim de pass. Lazo Cruz speelt de bal door. Morales rent richting de bal. Morales haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Doeltrap. Ortega trapt de bal weg van het doel. Jiménez kopt de bal weg. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera draait met de bal, schiet en ... Ortega probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Erazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazo Cruz onderschept slim de pass. Menjívar rent richting de bal. Morales rent richting de bal. Morales schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Dowson Prado geeft de bal voor. Inworp. Figueroa met de inworp. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera geeft een lange en hoge pass. Paal!

39e minuut.
Ponce geeft een lange en hoge pass. Erazo is nu in balbezit. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales draait met de bal, schiet en ... García maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Matapatos fc - Pibes de Barrio Fc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Matapatos fc 47%, Pibes de Barrio Fc 53%.
Matapatos fc - Pibes de Barrio Fc 1:0

50e minuut.
Lazo Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Alfaro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ponce maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Matapatos fc - Pibes de Barrio Fc 2:0

60e minuut.
Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce probeert naar een medespeler te passen. Figueroa is nu in balbezit. Lazo Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. Lazo Cruz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Lemus is nu in balbezit. Ponce verovert de bal door een tackle van achteren. Ponce passt de bal in één keer door. Morales rent richting de bal. Morales schiet op doel. García kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Alfaro onderschept slim de pass. Alfaro geeft een lange en hoge pass. Vizcarra rent richting de bal. Valle is nu in balbezit. Valle geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Solorzano is nu in balbezit. Valle begaat een overtreding. Valle krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Dowson Prado is nu in balbezit. Dowson Prado geeft de bal voor. Inworp. Figueroa met de inworp. Cabrera geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Matapatos fc 36%, Pibes de Barrio Fc 64%.
Matapatos fc - Pibes de Barrio Fc 2:0