Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC KXMXRJ pigui503
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 21.3
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Hidalgo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Román is nu in balbezit. Román haalt uit met een fantastische trap. Monterrosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Monterrosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KXMXRJ - pigui503 0:1

2e minuut.
Cisneros speelt de bal door. Figueroa is nu in balbezit. Monterrosa begaat een overtreding. Monterrosa krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Cisneros passt de bal in één keer door. Kattan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kattan met een sublieme pass. Román bereikt de bal nog maar net als eerste. Román haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KXMXRJ 63%, pigui503 37%.
FC KXMXRJ - pigui503 0:1

66e minuut.
Román bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaño is nu in balbezit. Monterrosa verovert de bal door een tackle van achteren. Monterrosa draait met de bal, schiet en ... Pacheco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
García probeert de bal aan de voet te houden. Román is nu in balbezit. García begaat een overtreding. Román is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Román neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
García rent richting de bal. Román bereikt de bal nog maar net als eerste. García maakt een afschuwelijke overtreding. García krijgt een gele kaart. Román wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Román kan niet meer verder spelen. Soto komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Soto onderschept slim de pass. Soto probeert naar een medespeler te passen. Castaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Monterrosa onderschept slim de pass. Monterrosa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Orellana speelt de bal door. Benítez rent richting de bal. Menjívar met een sublieme pass. Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC KXMXRJ - pigui503 1:1

83e minuut.
García passt de bal met de wreef. Figueroa rent richting de bal. Figueroa passt de bal met de wreef. Cisneros rent richting de bal. Cisneros haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
García rent richting de bal. García passt de bal in één keer door. Cisneros is nu in balbezit. Cisneros schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KXMXRJ 48%, pigui503 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC KXMXRJ - pigui503 1:1