Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcita Torpes Caóticos
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Alfaro passt de bal in één keer door. Blas Lizama rent richting de bal. Blas Lizama speelt de bal door. Roosevelt Moreira is nu in balbezit. Roosevelt Moreira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Iraheta Sanabria geeft een lange en hoge pass. Abrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrego probeert naar een medespeler te passen. Cedillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedillos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Daar is Barrios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roosevelt Moreira is nu in balbezit. Handal verovert de bal door een tackle van achteren. Barrios verovert de bal door een tackle van achteren. Barrios draait met de bal, schiet en ... Campos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcita 36%, Torpes Caóticos 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barcita - Torpes Caóticos 0:0

56e minuut.
Serrano met een snelle inworp. Klungelig pakt Cabrera de bal. Léster Blanco rent richting de bal. Cabrera verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrera geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Cabrera is nu in balbezit. Cabrera passt de bal met de wreef. Carabantes rent richting de bal. Cedillos verovert de bal door een tackle van achteren. Cedillos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Blas Lizama verovert de bal door een tackle van achteren. Blas Lizama geeft een lange en hoge pass. Robles kopt de bal weg. Barrios rent richting de bal. Barrios haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Campos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcita 31%, Torpes Caóticos 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barcita - Torpes Caóticos 0:0