Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atomic Blues Poderosos Asteroides
4-4-2 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.4 gemiddelde waardering 20.5
matig Schieten zwak
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Dapoto met een sublieme pass. Angelescu is nu in balbezit. Angelescu speelt de bal door. Backofen bereikt de bal nog maar net als eerste. Backofen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Carbajal rent richting de bal. Carbajal speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Yong-Li de bal onder controle te krijgen. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Pirri Mayorga is nu in balbezit. Angelescu onderschept slim de pass. Angelescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Román de bal. Angelescu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Colón bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignay is nu in balbezit. Colón begaat een overtreding. Colón krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Castillo is nu in balbezit. El Darwish verovert de bal door een tackle van achteren. El Darwish passt de bal zonder na te denken. Backofen bereikt de bal nog maar net als eerste. Backofen draait met de bal, schiet en ... Casillas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
El Darwish passt de bal zonder na te denken. Backofen rent richting de bal. Pirri Mayorga rent richting de bal. Backofen verovert de bal door een tackle van achteren. Backofen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Inworp. Kleines komt het veld opgelopen. Hoàng Nhân komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atomic Blues 53%, Poderosos Asteroides 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atomic Blues - Poderosos Asteroides 0:0

49e minuut.
Blas Lizama is nu in balbezit. Blas Lizama met een sublieme pass. Klungelig pakt Valle de bal. Hoàng Nhân is nu in balbezit. Hoàng Nhân haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Klungelig pakt Pirri Mayorga de bal. Hoàng Nhân is nu in balbezit. Castillo rent richting de bal. El Darwish onderschept slim de pass. El Darwish haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Angelescu is nu in balbezit. Colón verovert de bal door een tackle van achteren. Colón met een sublieme pass. Acosta rent richting de bal. Acosta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Román geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vignay met de inworp. Hoàng Nhân rent richting de bal. Hoàng Nhân draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Pirri Mayorga rent richting de bal. Angelescu verovert de bal door een tackle van achteren. Angelescu met een sublieme pass. El Darwish rent richting de bal. El Darwish draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Pirri Mayorga met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Vignay de bal onder controle te krijgen. Vignay passt de bal met de wreef. Hoàng Nhân bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Nhân geeft de bal voor. Casillas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Castillo controleert de bal met de borst. El Darwish is nu in balbezit. El Darwish haalt uit met een fantastische trap. Castillo probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Atomic Blues - Poderosos Asteroides 1:0

86e minuut.
Machado geeft een lange en hoge pass. Inworp. González Blanco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atomic Blues 43%, Poderosos Asteroides 57%.
Atomic Blues - Poderosos Asteroides 1:0