Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manudos LOS KBZ F.C.
442 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
9 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.7 gemiddelde waardering 36.9
adequate Schieten average
weak Passen average
weak Verdedigen average


1e minuut.
Porras geeft een lange en hoge pass. Stamm rent richting de bal. Mercader onderschept slim de pass. Mercader haalt uit met een fantastische trap. Hernandez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manudos - LOS KBZ F.C. 0:1

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pilát met de inworp. Smock is nu in balbezit. Smock geeft een lange en hoge pass. Mercader springt en kopt de bal. Hernandez bokst de bal weg.

8e minuut.
Rawski met een sublieme pass. Ciubotaru is nu in balbezit. Cronqvist onderschept slim de pass. Cronqvist haalt uit met een fantastische trap. Bacišin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Manudos - LOS KBZ F.C. 1:1

10e minuut.
Lukavica bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrev onderschept slim de pass. Porras geeft een lange en hoge pass. Mercader bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercader haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Vejin met een snelle inworp. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras geeft de bal voor. Klungelig pakt Mercader de bal. Mercader draait met de bal, schiet en ... Hernandez bokst de bal weg.

13e minuut.
Stamm met een harde bal richting middenveld. Ortega kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gaspar de bal onder controle te krijgen. Cronqvist is nu in balbezit. Cronqvist draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manudos - LOS KBZ F.C. 2:1

15e minuut.
Smock rent richting de bal. Smock met een sublieme pass. Porras speelt de bal door. Mercader bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercader haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Saca draait met de bal, schiet en ... Ciubotaru kopt de bal weg. Claerbout probeert de bal aan de voet te houden. Cronqvist is nu in balbezit. Cronqvist schiet op doel. Bacišin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manudos - LOS KBZ F.C. 3:1

22e minuut.
Mercader rent richting de bal. Hernandez probeert naar een medespeler te passen. Porras kopt de bal weg. Mercader bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercader draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manudos - LOS KBZ F.C. 3:2

24e minuut.
Porras heeft problemen om de bal te vangen. Dumur probeert naar een medespeler te passen. Stamm rent richting de bal. Mercader onderschept slim de pass. Mercader draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Dumur is nu in balbezit. Porras verovert de bal door een tackle van achteren. Porras speelt de bal door. Mercader is nu in balbezit. Mercader draait met de bal, schiet en ... Hernandez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Cronqvist verovert de bal door een tackle van achteren. Cronqvist speelt de bal door. Nereira rent richting de bal. Saca onderschept slim de pass. Saca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Rawski probeert naar een medespeler te passen. Stamm bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercader onderschept slim de pass. Mercader draait met de bal, schiet en ... Hernandez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Manudos - LOS KBZ F.C. 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manudos 70%, LOS KBZ F.C. 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Manudos - LOS KBZ F.C. 3:3

57e minuut.
Pilát zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Smock is nu in balbezit. Smock geeft een lange en hoge pass. Mercader maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manudos - LOS KBZ F.C. 3:4

59e minuut.
Nereira geeft een lange en hoge pass. Dobrev is nu in balbezit. Dobrev passt de bal met de wreef. Mercader rent richting de bal. Mercader draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Rawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Claerbout is nu in balbezit. Claerbout geeft een hoge lob. Porras is nu in balbezit. Porras haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Rawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Claerbout verovert de bal door een tackle van achteren. Claerbout met een sublieme pass. Mercader rent richting de bal. Mercader draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Rawski kopt de bal weg. Klungelig pakt Saca de bal. Saca passt de bal in één keer door. Cronqvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronqvist haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Mercader bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercader rent richting de bal. Mercader schiet op doel. Hernandez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mercader bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Manudos - LOS KBZ F.C. 3:5

79e minuut.
Rawski rent richting de bal. Rawski geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Pilát de bal onder controle te krijgen. Cronqvist is nu in balbezit. Cronqvist schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Mercader haalt uit met een fantastische trap. Stamm probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Smock geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Claerbout krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manudos 70%, LOS KBZ F.C. 30%.
Manudos - LOS KBZ F.C. 3:5