Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pupusas C D Fas
424 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25 gemiddelde waardering 22.1
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Escobar onderschept slim de pass. Escobar probeert naar een medespeler te passen. Peña probeert naar een medespeler te passen. Reynoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynoso draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Hidalgo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Fonseca speelt de bal door. Peña rent richting de bal. Peña probeert naar een medespeler te passen. Daar is Reynoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reynoso schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Peña passt de bal zonder na te denken. Reynoso is nu in balbezit. Pacheco rent richting de bal. Reynoso onderschept slim de pass. Reynoso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca onderschept slim de pass. Fonseca passt de bal zonder na te denken. Velásquez rent richting de bal. Velásquez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Escobar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Velásquez. Escobar raakt geblesseerd tijdens het duel. Escobar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Reynoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynoso schiet op doel. Hidalgo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pupusas 63%, C D Fas 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Pupusas - C D Fas 0:0

47e minuut.
Montaner heeft problemen om de bal te vangen. Peña is nu in balbezit. Peña passt de bal met de wreef. Reynoso is nu in balbezit. Reynoso schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio passt de bal met de wreef. Peña rent richting de bal. Reynoso heeft problemen om de bal te vangen. Reynoso draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Inworp. Valdez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rugamas is nu in balbezit. Peña verovert de bal door een tackle van achteren. Peña passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Rugamas passt de bal met de wreef. Velásquez rent richting de bal. Fonseca is nu in balbezit. Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Peña rent richting de bal. Peña geeft de bal voor. Valdez probeert naar een medespeler te passen. Acosta heeft problemen om de bal te vangen. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pupusas - C D Fas 0:1

75e minuut.
Montaner probeert naar een medespeler te passen. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca passt de bal met de wreef. Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez schiet op doel. Barrios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Pupusas - C D Fas 1:1

79e minuut.
Pizarro is nu in balbezit. Mayer Gil begaat een overtreding. Pizarro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pizarro met een snel genomen vrije trap. Machado controleert de bal met de borst. Hernandez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Machado raakt geblesseerd tijdens het duel. Fonseca neemt de penalty, wat een uithaal! Paal!

89e minuut.
Rubio passt de bal met de wreef. Daar is Velásquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campos rent richting de bal. Velásquez onderschept slim de pass. Velásquez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pupusas - C D Fas 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pupusas 54%, C D Fas 46%.
FC Pupusas - C D Fas 2:1