Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Porcinos FC JESHUA
Normal Tactiek Attack
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 18.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Huezo verovert de bal door een tackle van achteren. Huezo passt de bal zonder na te denken. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Neimar Miranda verovert de bal door een tackle van achteren. Neimar Miranda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Moscoso geeft de bal voor. Portillo rent richting de bal. Léster Blanco legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Léster Blanco krijgt een gele kaart. Portillo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barrera legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Chigüila is nu in balbezit. Chigüila passt de bal met de wreef. Portillo is nu in balbezit. Portillo haalt uit met een fantastische trap. Léster Blanco probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Portillo is nu in balbezit. Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa geeft een hoge lob. Neimar Miranda is nu in balbezit. Neimar Miranda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Manrique trapt de bal weg. Portillo geeft de bal voor. Vizcarra is nu in balbezit. Vizcarra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Moscoso heeft problemen om de bal te vangen. Huezo met een sublieme pass. Rabí met een sublieme pass. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Barrera kopt de bal weg. Léster Blanco is nu in balbezit. Léster Blanco geeft een lange en hoge pass. Chigüila bereikt de bal nog maar net als eerste. Chigüila haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Huezo met een sublieme pass. Vizcarra is nu in balbezit. Vizcarra passt de bal in één keer door. Neimar Miranda is nu in balbezit. Neimar Miranda haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porcinos FC 36%, JESHUA 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Porcinos FC - JESHUA 0:0

58e minuut.
Neimar Miranda rent richting de bal. Peña rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Estrada. Estrada krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Moscoso passt de bal met de wreef. Barrera rent richting de bal. Barrera geeft een hoge lob. Portillo is nu in balbezit. Portillo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Huezo speelt de bal door. Estrada is nu in balbezit. Estrada passt de bal met de wreef. Neimar Miranda rent richting de bal. Neimar Miranda schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Rabí probeert naar een medespeler te passen. Chigüila is nu in balbezit. Chigüila met een sublieme pass. Barrera heeft problemen om de bal te vangen. Barrera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Portillo is nu in balbezit. Portillo passt de bal met de wreef. Estrada is nu in balbezit. Vizcarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Portillo heeft problemen om de bal te vangen. Barrera is nu in balbezit. Portillo rent richting de bal. Portillo schiet op doel. Duarte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porcinos FC 47%, JESHUA 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Porcinos FC - JESHUA 0:0