Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
3-2 fc CHAOSKT
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen weak


9e minuut.
Monterrosa controleert de bal met de borst. Macora Castillo rent richting de bal. Macora Castillo passt de bal met de wreef. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
3-2 fc - CHAOSKT 1:0

32e minuut.
Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Macora Castillo rent richting de bal. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Monterrosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monterrosa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 3-2 fc 40%, CHAOSKT 60%.
3-2 fc - CHAOSKT 1:0

54e minuut.
Peñate heeft problemen om de bal te vangen. Punyed rent richting de bal. Punyed probeert naar een medespeler te passen. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Polio bereikt de bal nog maar net als eerste. Punyed is nu in balbezit. Reyes is nu in balbezit. Punyed rent richting de bal. Punyed draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Contreras geeft een lange en hoge pass. Tobí rent richting de bal. Tamacas begaat een overtreding. Tamacas krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Polio met een sublieme pass. Juárez geeft een hoge lob. Monterrosa controleert de bal met de borst. Álvarez rent richting de bal. Álvarez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
3-2 fc - CHAOSKT 1:1

66e minuut.
Macora Castillo geeft de bal voor. Reyes kopt de bal weg. Contreras is nu in balbezit. Reyes verovert de bal door een tackle van achteren. Reyes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Monterrosa onderschept slim de pass. Monterrosa passt de bal in één keer door. Punyed is nu in balbezit. Punyed draait met de bal, schiet en ... Campos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
3-2 fc - CHAOSKT 2:1

85e minuut.
Monterrosa passt de bal met de wreef. Álvarez rent richting de bal. Álvarez draait met de bal, schiet en ... Portillo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mariona maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
3-2 fc - CHAOSKT 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 3-2 fc 38%, CHAOSKT 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
3-2 fc - CHAOSKT 2:2