Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
REB BULL La manada
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 21.3
zwak Schieten zwak
zwak Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


14e minuut.
Fonseca is nu in balbezit. Véliz verovert de bal door een tackle van achteren. Véliz probeert naar een medespeler te passen. Barahona rent richting de bal. Barahona schiet op doel. Guzmán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Martínez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barahona is nu in balbezit. Barahona haalt uit met een fantastische trap. Guzmán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Guevara rent richting de bal. Vizcarra onderschept slim de pass. Vizcarra passt de bal zonder na te denken. Barahona rent richting de bal. Barahona schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REB BULL 55%, La manada 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
REB BULL - La manada 0:0

79e minuut.
Polio trapt de bal weg. Figueroa kopt de bal weg. Klungelig pakt Polio de bal. Perales is nu in balbezit. Perales haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Polio probeert naar een medespeler te passen. Solís speelt de bal door. Fuentes is nu in balbezit. Barahona verovert de bal door een tackle van achteren. Barahona schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Campos is nu in balbezit. Campos probeert naar een medespeler te passen. Tobar rent richting de bal. Perales is nu in balbezit. Perales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REB BULL - La manada 1:0

88e minuut.
Véliz met een snelle inworp. Guevara probeert naar een medespeler te passen. Fonseca probeert naar een medespeler te passen. Perales bereikt de bal nog maar net als eerste. Perales haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REB BULL 49%, La manada 51%.
REB BULL - La manada 1:0