Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C D Fas LOS KBZ F.C.
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 36.3
weak Schieten average
poor Passen adequate
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Nereira geeft een lange en hoge pass. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercader is nu in balbezit. Mercader haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C D Fas - LOS KBZ F.C. 0:1

22e minuut.
Barrios met een harde bal richting middenveld. Hernandez kopt de bal weg. Porras rent richting de bal. Mercader bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercader haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Mercader rent richting de bal. Carbajal rent richting de bal. Mercader onderschept slim de pass. Mercader haalt uit met een fantastische trap. Barrios werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Rubio geeft een lange en hoge pass. Pele Zapata speelt de bal door. Klungelig pakt Gaspar de bal. Reynoso verovert de bal door een tackle van achteren. Reynoso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
C D Fas - LOS KBZ F.C. 1:1

39e minuut.
Claerbout passt de bal met de wreef. Mercader is nu in balbezit. Mercader passt de bal met de wreef. Vejin rent richting de bal. Vejin geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Dobrev met een sublieme pass. Rubio rent richting de bal. Mercader begaat een overtreding. Mercader krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Daar is Peña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobrev rent richting de bal. Dobrev geeft een hoge lob. Mercader rent richting de bal. Mercader haalt uit met een fantastische trap. Barrios bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C D Fas 60%, LOS KBZ F.C. 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C D Fas - LOS KBZ F.C. 1:1

47e minuut.
Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Carbajal de bal. Mercader rent richting de bal. Mercader haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Daar is Carbajal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porras rent richting de bal. Porras schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Valdez heeft problemen om de bal te vangen. Dobrev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrev passt de bal met de wreef. Peña rent richting de bal. Peña passt de bal zonder na te denken. Bacišin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Reynoso is nu in balbezit. Reynoso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C D Fas - LOS KBZ F.C. 2:1

57e minuut.
Porras passt de bal met de wreef. Mercader rent richting de bal. Mayer Gil verovert de bal door een tackle van achteren. Mercader bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercader haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Nereira met de inworp. Vejin geeft een lange en hoge pass. Daar is Hernandez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mercader bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercader schiet op doel. Barrios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Escobar rent richting de bal. Escobar speelt de bal door. Daar is Hernandez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porras verovert de bal door een tackle van achteren. Porras schiet op doel. Barrios bokst de bal weg.

84e minuut.
Daar is Rubio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Vejin met een snelle inworp. Porras is nu in balbezit. Porras draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C D Fas 67%, LOS KBZ F.C. 33%.
C D Fas - LOS KBZ F.C. 2:1