Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pupusas Manudos
424 Tactiek 442
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.4 gemiddelde waardering 29
zwak Schieten redelijk
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


11e minuut.
Stamm geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pizarro met een snelle inworp. Fonseca geeft een hoge lob. Dumur probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Răcaru passt de bal in één keer door. Cronqvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronqvist passt de bal zonder na te denken. Saca heeft problemen om de bal te vangen. Saca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cronqvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronqvist haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pupusas - Manudos 0:1

21e minuut.
Klungelig pakt Ortega de bal. Fonseca rent richting de bal. Velásquez is nu in balbezit. Velásquez schiet op doel. Hernandez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Pupusas - Manudos 1:1

23e minuut.
Acosta geeft een lange en hoge pass. Machado kopt de bal weg. Paranhos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Velásquez is nu in balbezit. Velásquez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Pizarro kopt de bal weg. Ortega is nu in balbezit. Montaner met een sublieme pass. Cronqvist is nu in balbezit. Cronqvist schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pupusas - Manudos 1:2

36e minuut.
Rawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rawski probeert naar een medespeler te passen. Saca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cronqvist is nu in balbezit. Cronqvist schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pupusas - Manudos 1:3

39e minuut.
Montaner speelt de bal door. Cronqvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Acosta zijn tegenspeler op de grond. Acosta krijgt een gele kaart. Cronqvist is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ortega komt bij de bal en schiet. Montaner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Stamm geeft een hoge lob. Lukavica kopt de bal weg. Daar is Paranhos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pupusas 51%, Manudos 49%.
FC Pupusas - Manudos 1:3

47e minuut.
Vargas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rugamas rent richting de bal. Rugamas geeft een hoge lob. Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez haalt uit met een fantastische trap. Hernandez bokst de bal weg.

54e minuut.
Doeltrap. Hernandez trapt de bal weg. Rugamas kopt de bal weg. Velásquez rent richting de bal. Velásquez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pupusas - Manudos 2:3

56e minuut.
Rawski passt de bal in één keer door. Ortega is nu in balbezit. Ortega passt de bal met de wreef. Daar is Cronqvist, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cronqvist haalt uit met een fantastische trap. Hidalgo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumur verovert de bal door een tackle van achteren. Montaner onderschept slim de pass. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca draait met de bal, schiet en ... Hernandez bokst de bal weg.

67e minuut.
Lukavica bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukavica passt de bal met de wreef. Cronqvist rent richting de bal. Cronqvist draait met de bal, schiet en ... Hidalgo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pupusas - Manudos 2:4

72e minuut.
Doeltrap. Hidalgo trapt de bal weg. Ortega kopt de bal weg. Cronqvist is nu in balbezit. Cronqvist draait met de bal, schiet en ... Hidalgo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Saca verovert de bal door een tackle van achteren. Saca passt de bal in één keer door. Cronqvist rent richting de bal. Cronqvist draait met de bal, schiet en ... Hidalgo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pupusas - Manudos 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pupusas 59%, Manudos 41%.
FC Pupusas - Manudos 2:5