Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
REB BULL 3-2 fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 20.8
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen zwak


4e minuut.
Reyes heeft problemen om de bal te vangen. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara passt de bal zonder na te denken. Tobar is nu in balbezit. Tobar draait met de bal, schiet en ... Mariona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Guevara met een sublieme pass. Véliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo maakt een afschuwelijke overtreding. Acevedo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

27e minuut.
Tobar is nu in balbezit. Tobar draait met de bal, schiet en ... Portillo probeert de bal aan de voet te houden. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REB BULL 52%, 3-2 fc 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
REB BULL - 3-2 fc 0:0

46e minuut.
Tobar verovert de bal door een tackle van achteren. Tobar passt de bal in één keer door. Perales bereikt de bal nog maar net als eerste. Perales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REB BULL - 3-2 fc 1:0

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Macora Castillo met de inworp. Portillo probeert de bal met de borst te controleren. Perales rent richting de bal. Perales draait met de bal, schiet en ... Mariona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Klungelig pakt Perales de bal. Gaspar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Perales is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tobar legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
REB BULL - 3-2 fc 2:0

71e minuut.
Carbajal rent richting de bal. Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbajal begaat een overtreding. Carbajal krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REB BULL 44%, 3-2 fc 56%.
REB BULL - 3-2 fc 2:0