Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JESHUA Voladores Cocodrilos
Attack Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


14e minuut.
Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarra is nu in balbezit. Estrada probeert naar een medespeler te passen. Neimar Miranda is nu in balbezit. Neimar Miranda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JESHUA - Voladores Cocodrilos 1:0

16e minuut.
Valdez probeert naar een medespeler te passen. Huezo is nu in balbezit. Huezo passt de bal met de wreef. Vizcarra is nu in balbezit. Vizcarra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Cárdenas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moscoso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JESHUA 44%, Voladores Cocodrilos 56%.
JESHUA - Voladores Cocodrilos 1:0

48e minuut.
Purdy passt de bal in één keer door. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa is nu in balbezit. Morán verovert de bal door een tackle van achteren. Morán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Huezo probeert naar een medespeler te passen. Tobí rent richting de bal. Tobí probeert naar een medespeler te passen. Neimar Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Neimar Miranda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Estrada passt de bal met de wreef. Huezo geeft een lange en hoge pass. Neimar Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tobí geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Neimar Miranda rent richting de bal. Neimar Miranda haalt uit met een fantastische trap. Cárdenas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
JESHUA - Voladores Cocodrilos 2:0

85e minuut.
Valdez rent richting de bal. Valdez probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cárdenas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JESHUA 64%, Voladores Cocodrilos 36%.
JESHUA - Voladores Cocodrilos 2:0