Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHAOSKT REB BULL
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 20.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Polio is nu in balbezit. Chachagua rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Polio. Chachagua wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Chachagua kan niet meer verder spelen. González Blanco komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Guevara is nu in balbezit. Monterrosa verovert de bal door een tackle van achteren. Monterrosa passt de bal met de wreef. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Fonseca met een snelle inworp. Guevara is nu in balbezit. Guevara passt de bal in één keer door. Perales rent richting de bal. Perales haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Reynoso verovert de bal door een tackle van achteren. Reynoso geeft een lange en hoge pass. Álvarez is nu in balbezit. Monterrosa is nu in balbezit. Monterrosa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
González Blanco passt de bal zonder na te denken. Perales rent richting de bal. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Perales verovert de bal door een tackle van achteren. Perales draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Juárez rent richting de bal. Tobar verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Polio. Polio krijgt een gele kaart. Tobar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guevara zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Campos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Perales is nu in balbezit. Perales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAOSKT - REB BULL 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHAOSKT 52%, REB BULL 48%.
CHAOSKT - REB BULL 0:1

48e minuut.
Guevara kopt de bal weg. Klungelig pakt Tobar de bal. Juárez speelt de bal door. Tobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Polio is nu in balbezit. Polio probeert naar een medespeler te passen. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CHAOSKT - REB BULL 1:1

60e minuut.
Fuentes kopt de bal weg. Inworp. Ochoa met de inworp. Monterrosa rent richting de bal. Monterrosa geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Polio heeft problemen om de bal te vangen. Tobar is nu in balbezit. Polio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tobar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tobar legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Perales probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Álvarez rent richting de bal. Guevara schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Guevara krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Campos trapt de bal weg van het doel. Guevara kopt de bal weg. Daar is Contreras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tobar rent richting de bal. Tobar draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CHAOSKT - REB BULL 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHAOSKT 58%, REB BULL 42%.
CHAOSKT - REB BULL 1:2