Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pupusas 3-2 fc
424 Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.2 gemiddelde waardering 20.8
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen matig


9e minuut.
Daar is Noriega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carbajal onderschept slim de pass. Fonseca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fonseca krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Acosta kopt de bal weg. Klungelig pakt Fonseca de bal. Fonseca passt de bal zonder na te denken. Noriega is nu in balbezit. Noriega schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pupusas - 3-2 fc 1:0

24e minuut.
Reyes rent richting de bal. Rugamas onderschept slim de pass. Macora Castillo verovert de bal door een tackle van achteren. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Pupusas - 3-2 fc 1:1

28e minuut.
Acosta geeft een lange en hoge pass. Inworp. Barahona zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Punyed rent richting de bal. Punyed geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Barahona rent richting de bal. Barahona geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Guzmán de bal. Reyes is nu in balbezit. Reyes schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Macora Castillo rent richting de bal. Montaner is nu in balbezit. Montaner speelt de bal door. Noriega is nu in balbezit. Noriega haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Macora Castillo kopt de bal weg. Punyed is nu in balbezit. Punyed speelt de bal door. Reyes rent richting de bal. Reyes draait met de bal, schiet en ... Hidalgo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pupusas - 3-2 fc 1:2

44e minuut.
Fonseca passt de bal met de wreef. Punyed rent richting de bal. Fonseca begaat een overtreding. Fonseca krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pupusas 68%, 3-2 fc 32%.
FC Pupusas - 3-2 fc 1:2

56e minuut.
Portillo geeft de bal voor. Pacheco probeert naar een medespeler te passen. Acosta heeft problemen om de bal te vangen. Punyed is nu in balbezit. Punyed schiet op doel. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Macora Castillo kopt de bal weg. Punyed bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Punyed raakt geblesseerd tijdens het duel. Barahona zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hidalgo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hidalgo met een sublieme pass. Macora Castillo kopt de bal weg. Punyed is nu in balbezit. Punyed haalt uit met een fantastische trap. Hidalgo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pupusas 75%, 3-2 fc 25%.
FC Pupusas - 3-2 fc 1:2