Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lampiños Heroes Trastornados Luchadores
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17.9
zwak Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


17e minuut.
Pizarro trapt de bal weg van het doel. Cuco Espino bereikt de bal nog maar net als eerste. Polio speelt de bal door. Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Valle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Maldonado probeert naar een medespeler te passen. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Valle onderschept slim de pass. Valle schiet op doel. Maldonado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lampiños Heroes - Trastornados Luchadores 0:1

23e minuut.
Mayén bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina verovert de bal door een tackle van achteren. Molina schiet op doel. Pizarro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Cuco Espino is nu in balbezit. Cuco Espino geeft een hoge lob. Guevara geeft een hoge lob. Daar is Cuellar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iglesias geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Maldonado speelt de bal door. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rosales krijgt een gele kaart. Valdez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Valdez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Valle is nu in balbezit. Valle haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lampiños Heroes 49%, Trastornados Luchadores 51%.
Lampiños Heroes - Trastornados Luchadores 0:1

67e minuut.
Macora Castillo rent richting de bal. Macora Castillo schiet op doel. Chachagua probeert de bal aan de voet te houden. Macora Castillo is nu in balbezit. Macora Castillo haalt uit met een fantastische trap. Maldonado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Chachagua met een sublieme pass. Polio is nu in balbezit. Polio geeft de bal voor. Valle is nu in balbezit. Valle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Ortega geeft een hoge lob. Mayén bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayén geeft de bal voor. Macora Castillo is nu in balbezit. Macora Castillo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Iglesias rent richting de bal. Iglesias geeft een lange en hoge pass. Rosales heeft problemen om de bal te vangen. Valle rent richting de bal. Valle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lampiños Heroes - Trastornados Luchadores 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lampiños Heroes 57%, Trastornados Luchadores 43%.
Lampiños Heroes - Trastornados Luchadores 0:2