Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Concaca Inter Sivar
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.1
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Reynoso speelt de bal door. Guzmán is nu in balbezit. Guzmán passt de bal met de wreef. Gil Mosquera is nu in balbezit. Gil Mosquera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Concaca - Inter Sivar 1:0

9e minuut.
Sánchez onderschept slim de pass. Sánchez geeft de bal voor. Gil Mosquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Larios onderschept slim de pass. Larios schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Lemus trapt de bal weg. Anaya kopt de bal weg. Cienfuegos rent richting de bal. Gutiérrez onderschept slim de pass. Gutiérrez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Concaca - Inter Sivar 1:1

11e minuut.
Gil Mosquera probeert naar een medespeler te passen. Daar is Reynoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guzmán rent richting de bal. Gutiérrez onderschept slim de pass. Gutiérrez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Casillas passt de bal in één keer door. Reynoso is nu in balbezit. Reynoso passt de bal met de wreef. Gil Mosquera rent richting de bal. Gil Mosquera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Cienfuegos rent richting de bal. Gutiérrez verovert de bal door een tackle van achteren. Casillas onderschept slim de pass. Anaya onderschept slim de pass. Anaya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Cruz Campo is nu in balbezit. Reynoso onderschept slim de pass. Gil Mosquera rent richting de bal. Gil Mosquera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Concaca - Inter Sivar 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Concaca 48%, Inter Sivar 52%.
Concaca - Inter Sivar 2:1

50e minuut.
Guzmán speelt de bal door. Gil Mosquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynoso rent richting de bal. Gil Mosquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil Mosquera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Anaya is nu in balbezit. Anaya passt de bal met de wreef. Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Concaca - Inter Sivar 2:2

74e minuut.
Casillas geeft een hoge lob. Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salinas geeft een lange en hoge pass. Larios is nu in balbezit. Larios geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Cruz Campo rent richting de bal. Cruz Campo geeft de bal voor. Cárdenas probeert naar een medespeler te passen. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Concaca 42%, Inter Sivar 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Concaca - Inter Sivar 2:2