Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rocosos Puños FC COCA JUNIOR
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 19.4
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


16e minuut.
Hidalgo probeert naar een medespeler te passen. Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilla verovert de bal door een tackle van achteren. Bonilla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Carabantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerén onderschept slim de pass. León onderschept slim de pass. Carabantes is nu in balbezit. Carabantes haalt uit met een fantastische trap. Acosta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Lemus trapt de bal weg van het doel. Muñoz kopt de bal weg. Klungelig pakt Zepeda de bal. Cisneros is nu in balbezit. Cisneros haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rocosos Puños 51%, FC COCA JUNIOR 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rocosos Puños - FC COCA JUNIOR 0:0

48e minuut.
Muñoz probeert naar een medespeler te passen. Manrique is nu in balbezit. Cisneros bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisneros draait met de bal, schiet en ... Lemus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocosos Puños - FC COCA JUNIOR 0:1

51e minuut.
Muñoz rent richting de bal. Muñoz probeert naar een medespeler te passen. Cisneros bereikt de bal nog maar net als eerste. Manrique bereikt de bal nog maar net als eerste. Manrique haalt uit met een fantastische trap. Lemus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Peña verovert de bal door een tackle van achteren. León is nu in balbezit. Cerén onderschept slim de pass. Manrique bereikt de bal nog maar net als eerste. Manrique schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Solorzano rent richting de bal. Luna Melgar onderschept slim de pass. Luna Melgar met een sublieme pass. Bonilla rent richting de bal. Bonilla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rocosos Puños 41%, FC COCA JUNIOR 59%.
Rocosos Puños - FC COCA JUNIOR 0:1