Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CD Santa Tecla Lampiños Heroes
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Morales zal de hoekschop nemen. Lemus heeft problemen om de bal te vangen. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina draait met de bal, schiet en ... Mayén werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Santa Tecla - Lampiños Heroes 0:1

27e minuut.
Araujo speelt de bal door. Cuco Espino rent richting de bal. Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Barahona verovert de bal door een tackle van achteren. Barahona passt de bal met de wreef. Ortega rent richting de bal. Cárdenas onderschept slim de pass. Cárdenas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cárdenas rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Santa Tecla 48%, Lampiños Heroes 52%.
CD Santa Tecla - Lampiños Heroes 0:1

48e minuut.
Cuellar met een snelle inworp. Ortiz geeft een hoge lob. Figueroa probeert de bal met de borst te controleren. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Mayén trapt de bal weg van het doel. Araujo geeft de bal voor. Cuco Espino heeft problemen om de bal te vangen. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Cuco Espino bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. Blanco probeert naar een medespeler te passen. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Figueroa onderschept slim de pass. Figueroa probeert naar een medespeler te passen. Barahona is nu in balbezit. Barahona draait met de bal, schiet en ... Maldonado probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Rosales probeert naar een medespeler te passen. Figueroa probeert de bal aan de voet te houden. Blanco speelt de bal door. Barahona heeft problemen om de bal te vangen. Barahona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CD Santa Tecla - Lampiños Heroes 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Santa Tecla 36%, Lampiños Heroes 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CD Santa Tecla - Lampiños Heroes 1:1