Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Verdes Alienígenas FC COCA JUNIOR
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 20
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


13e minuut.
Cisneros bereikt de bal nog maar net als eerste. Solís bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisneros is nu in balbezit. Solís is nu in balbezit. Solís schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Cerén kopt de bal weg. Manrique is nu in balbezit. Manrique passt de bal zonder na te denken. Cisneros heeft problemen om de bal te vangen. Cisneros haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Solís kopt de bal weg. Klungelig pakt Cisneros de bal. Casillas rent richting de bal. Manrique rent richting de bal. Manrique schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Neimar Miranda is nu in balbezit. Neimar Miranda passt de bal zonder na te denken. Daar is Casillas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cisneros bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisneros haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Manrique is nu in balbezit. Gaitán verovert de bal door een tackle van achteren. Gaitán probeert naar een medespeler te passen. Valle is nu in balbezit. Valle schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Herrera probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cisneros bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisneros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Verdes Alienígenas - FC COCA JUNIOR 0:1

34e minuut.
Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo onderschept slim de pass. Hidalgo met een sublieme pass. Cisneros rent richting de bal. Cisneros haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verdes Alienígenas 70%, FC COCA JUNIOR 30%.
Verdes Alienígenas - FC COCA JUNIOR 0:1

48e minuut.
Hidalgo met een sublieme pass. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz probeert naar een medespeler te passen. Cisneros bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisneros draait met de bal, schiet en ... Herrera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Neimar Miranda geeft de bal voor. Inworp. Cerén met de inworp. Valle heeft problemen om de bal te vangen. Valle geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Gaitán speelt de bal door. Solís bereikt de bal nog maar net als eerste. Solís passt de bal in één keer door. Cisneros rent richting de bal. Cisneros schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Acosta probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Solorzano de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Verdes Alienígenas - FC COCA JUNIOR 1:1

72e minuut.
Manrique passt de bal met de wreef. Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Valle passt de bal zonder na te denken. Manrique is nu in balbezit. Manrique schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Verdes Alienígenas - FC COCA JUNIOR 1:2

76e minuut.
Cerén passt de bal met de wreef. Cisneros bereikt de bal nog maar net als eerste. González Blanco rent richting de bal. Cisneros onderschept slim de pass. Cisneros draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Solorzano onderschept slim de pass. Solorzano geeft een lange en hoge pass. Neimar Miranda probeert de bal met de borst te controleren. Cisneros bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisneros schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verdes Alienígenas 56%, FC COCA JUNIOR 44%.
Verdes Alienígenas - FC COCA JUNIOR 1:2