Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perdidos Grandes Reales Discos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17.2
zwak Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Na een snelle pass probeert Guzmán Torres de bal onder controle te krijgen. Kattan rent richting de bal. Kattan probeert naar een medespeler te passen. Véliz rent richting de bal. Véliz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Guzmán Torres met een sublieme pass. Larín geeft een hoge lob. Umanzor bereikt de bal nog maar net als eerste. Véliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Véliz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Perdidos Grandes - Reales Discos 0:1

28e minuut.
Monteagudo is nu in balbezit. Monteagudo met een sublieme pass. Umanzor bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabí verovert de bal door een tackle van achteren. Rabí schiet op doel. Paal! Pérez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Doeltrap. Chamagua Estrada trapt de bal weg van het doel. Larín kopt de bal weg. Véliz is nu in balbezit. Véliz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Perdidos Grandes - Reales Discos 0:2

37e minuut.
Escobar geeft een hoge lob. Rabí kan de bal niet met de borst controleren. Cienfuegos is nu in balbezit. Rabí is nu in balbezit. Rabí draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Ayala is nu in balbezit. Ayala met een sublieme pass. Kattan rent richting de bal. Véliz is nu in balbezit. Véliz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Ayala rent richting de bal. Ayala passt de bal met de wreef. Pirri Mayorga speelt de bal door. Cienfuegos heeft problemen om de bal te vangen. Cienfuegos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perdidos Grandes 57%, Reales Discos 43%.
Perdidos Grandes - Reales Discos 0:2

57e minuut.
Rugamas rent richting de bal. Rugamas geeft een lange en hoge pass. Daar is Umanzor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rabí rent richting de bal. Rabí draait met de bal, schiet en ... Ponce bokst de bal weg.

88e minuut.
Espinoza verovert de bal door een tackle van achteren. Espinoza geeft een lange en hoge pass. Guzmán Torres probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rabí rent richting de bal. Rabí haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perdidos Grandes 33%, Reales Discos 67%.
Perdidos Grandes - Reales Discos 0:2