Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oscuros Celuloides Gresline FF
Normal Tactiek 433
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


21e minuut.
Cedillos speelt de bal door. Salamanca heeft problemen om de bal te vangen. Ochoa speelt de bal door. Granados bereikt de bal nog maar net als eerste. Granados draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oscuros Celuloides - Gresline FF 0:1

45e minuut.
Klungelig pakt Tobí de bal. Solorzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solorzano speelt de bal door. Granados bereikt de bal nog maar net als eerste. Granados schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oscuros Celuloides 53%, Gresline FF 47%.
Oscuros Celuloides - Gresline FF 0:1

49e minuut.
Klungelig pakt Salamanca de bal. Ochoa met een sublieme pass. Mayer Gil speelt de bal door. Granados rent richting de bal. Granados haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Ochoa passt de bal met de wreef. Cedillos is nu in balbezit. Cedillos speelt de bal door. Granados bereikt de bal nog maar net als eerste. Granados haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Tobí geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. López zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Oscuros Celuloides - Gresline FF 1:1

66e minuut.
Cedillos verovert de bal door een tackle van achteren. Cedillos probeert naar een medespeler te passen. Solís rent richting de bal. Hidalgo verovert de bal door een tackle van achteren. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oscuros Celuloides 34%, Gresline FF 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Oscuros Celuloides - Gresline FF 1:1