Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
alianz a Barcelona Atlethic
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.9
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Cedillos is nu in balbezit. Portillo onderschept slim de pass. Portillo met een sublieme pass. Abrego rent richting de bal. Abrego haalt uit met een fantastische trap. Morán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Larín verovert de bal door een tackle van achteren. Larín probeert naar een medespeler te passen. Portillo probeert naar een medespeler te passen. Abrego rent richting de bal. Abrego schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Daar is Blas Lizama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Portillo rent richting de bal. Tobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo verovert de bal door een tackle van achteren. Portillo geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo onderschept slim de pass. Portillo passt de bal zonder na te denken. Abrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrego schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Blas Lizama is nu in balbezit. Larín verovert de bal door een tackle van achteren. Larín passt de bal zonder na te denken. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Doeltrap. Márquez met een harde bal richting middenveld. Larín kopt de bal weg. Abrego is nu in balbezit. Abrego draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Klungelig pakt Pérez de bal. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
alianz a - Barcelona Atlethic 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alianz a 30%, Barcelona Atlethic 70%.
alianz a - Barcelona Atlethic 0:1

51e minuut.
Larín bereikt de bal nog maar net als eerste. Larín passt de bal zonder na te denken. Ayala probeert naar een medespeler te passen. Portillo rent richting de bal. Portillo haalt uit met een fantastische trap. Morán bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Tobar is nu in balbezit. Abrego verovert de bal door een tackle van achteren. Abrego probeert naar een medespeler te passen. Portillo rent richting de bal. Portillo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Salinas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carabantes met een snelle inworp. Portillo rent richting de bal. Portillo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alianz a 41%, Barcelona Atlethic 59%.
alianz a - Barcelona Atlethic 0:1