Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OtranVex Barcelona Atlethic
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 20.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


17e minuut.
Barraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Barraza geeft de bal voor. Casillas kopt de bal weg. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez draait met de bal, schiet en ... Cuellar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Guerrero onderschept slim de pass. Mayer Gil is nu in balbezit. Mayer Gil speelt de bal door. Chávez is nu in balbezit. Chávez haalt uit met een fantastische trap. Morán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Ochoa rent richting de bal. Ochoa onderschept slim de pass. Ochoa passt de bal in één keer door. Chávez is nu in balbezit. Chávez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Arroyo Peña speelt de bal door. Ochoa rent richting de bal. Ochoa speelt de bal door. Pérez rent richting de bal. Pérez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ochoa heeft problemen om de bal te vangen. Guerrero speelt de bal door. Chávez is nu in balbezit. Chávez haalt uit met een fantastische trap. Reynoso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Santamaría zal de hoekschop nemen. Chávez springt en kopt de bal. Morán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
OtranVex - Barcelona Atlethic 1:0

29e minuut.
Ochoa onderschept slim de pass. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero rent richting de bal. Ochoa rent richting de bal. Ochoa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Arroyo Peña geeft de bal voor. Klungelig pakt Pérez de bal. Soto onderschept slim de pass. Ochoa verovert de bal door een tackle van achteren. Ochoa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OtranVex 65%, Barcelona Atlethic 35%.
OtranVex - Barcelona Atlethic 1:0

48e minuut.
Ochoa rent richting de bal. Ochoa probeert naar een medespeler te passen. Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayer Gil rent richting de bal. Mayer Gil haalt uit met een fantastische trap. Morán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Moscoso met de inworp. Ochoa rent richting de bal. Ochoa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ochoa moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ochoa kan niet meer verder spelen. Noriega komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Salinas passt de bal in één keer door. Ochoa heeft problemen om de bal te vangen. Ochoa met een sublieme pass. Chávez rent richting de bal. Chávez haalt uit met een fantastische trap. Morán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
OtranVex - Barcelona Atlethic 2:0

61e minuut.
Ochoa kopt de bal weg. Salinas kan de bal niet met de borst controleren. Salinas geeft een hoge lob. Fernelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernelis geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Cuellar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Noriega rent richting de bal. Pérez rent richting de bal. Noriega bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez is nu in balbezit. Pérez haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
OtranVex - Barcelona Atlethic 2:1

72e minuut.
Román rent richting de bal. Noriega verovert de bal door een tackle van achteren. Noriega probeert naar een medespeler te passen. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Tobar verovert de bal door een tackle van achteren. Tobar geeft een hoge lob. Ochoa kopt de bal weg. Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OtranVex - Barcelona Atlethic 3:1

89e minuut.
Casillas rent richting de bal. Mayer Gil onderschept slim de pass. Mayer Gil met een sublieme pass. Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OtranVex 36%, Barcelona Atlethic 64%.
OtranVex - Barcelona Atlethic 3:1