Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
toque y role Caminantes Comandantes
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 8
8 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.4
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Padilla passt de bal met de wreef. Cerritos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerritos probeert naar een medespeler te passen. Huezo is nu in balbezit. Huezo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Cerritos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Padilla rent richting de bal. Noriega tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Noriega krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Erazo trapt de bal weg van het doel. Cerritos is nu in balbezit. López tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. López krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Noriega speelt de bal door. Léster Blanco heeft problemen om de bal te vangen. Álvarez rent richting de bal. Padilla verovert de bal door een tackle van achteren. Padilla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Léster Blanco geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Noriega met een snelle inworp. Blas Lizama bereikt de bal nog maar net als eerste. Blas Lizama geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: toque y role 57%, Caminantes Comandantes 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
toque y role - Caminantes Comandantes 0:0

62e minuut.
Tamacas neemt de hoekschop. Solís rent richting de bal. Blas Lizama verovert de bal door een tackle van achteren. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa haalt uit met een fantastische trap. Aguilera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Erazo trapt de bal weg van het doel. Méndez kopt de bal weg. Noriega rent richting de bal. Huezo verovert de bal door een tackle van achteren. Huezo draait met de bal, schiet en ... Erazo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: toque y role 40%, Caminantes Comandantes 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
toque y role - Caminantes Comandantes 0:0