Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gresline FF toque y role
433 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 15.6
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Mayer Gil is nu in balbezit. Mayer Gil probeert naar een medespeler te passen. Solís rent richting de bal. Padilla is nu in balbezit. Padilla schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Blas Lizama is nu in balbezit. Blas Lizama probeert naar een medespeler te passen. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gresline FF - toque y role 0:1

13e minuut.
Mayer Gil kopt de bal weg. Noriega met een sublieme pass. Daar is Ramírez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Granados bereikt de bal nog maar net als eerste. Granados haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gresline FF - toque y role 1:1

15e minuut.
Solorzano met een snelle inworp. Díaz Arce is nu in balbezit. Solís legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Díaz Arce is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Díaz Arce zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Gresline FF - toque y role 2:1

22e minuut.
Klungelig pakt Padilla de bal. Padilla passt de bal in één keer door. Ochoa rent richting de bal. Ochoa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cuellar de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Cuellar geeft een hoge lob. Inworp. Tamacas met een snelle inworp. Padilla rent richting de bal. Padilla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Solís kopt de bal weg. Ochoa kan de bal niet met de borst controleren. Ochoa rent richting de bal. Ochoa onderschept slim de pass. Ochoa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Guzmán onderschept slim de pass. Solís bereikt de bal nog maar net als eerste. Solís probeert naar een medespeler te passen. Padilla rent richting de bal. Padilla haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Solís passt de bal in één keer door. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla rent richting de bal. Ochoa rent richting de bal. Ochoa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gresline FF 59%, toque y role 41%.
Gresline FF - toque y role 2:1

66e minuut.
Erazo probeert naar een medespeler te passen. Padilla rent richting de bal. Padilla passt de bal in één keer door. Ochoa rent richting de bal. Ochoa draait met de bal, schiet en ... Román probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gresline FF 56%, toque y role 44%.
Gresline FF - toque y role 2:1