Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oscuros Celuloides FC Abejones
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
González Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. González Blanco met een sublieme pass. Pele Zapata is nu in balbezit. López is nu in balbezit. López passt de bal met de wreef. Calderón Sol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Cedillos onderschept slim de pass. Galicia verovert de bal door een tackle van achteren. González Blanco is nu in balbezit. González Blanco draait met de bal, schiet en ... Campos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oscuros Celuloides - FC Abejones 0:1

29e minuut.
Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cruz Trinidad. Guevara raakt geblesseerd tijdens het duel. Guevara zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal raakt de paal.

32e minuut.
López is nu in balbezit. Cedillos is nu in balbezit. González Blanco maakt een afschuwelijke overtreding. González Blanco krijgt een gele kaart. Cedillos wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cedillos kan niet meer verder spelen. Rubio komt het veld opgelopen.

39e minuut.
López met een sublieme pass. Gomez is nu in balbezit. Met opzet legt López zijn tegenspeler op de grond. López krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oscuros Celuloides 44%, FC Abejones 56%.
Oscuros Celuloides - FC Abejones 0:1

62e minuut.
Daar is Díaz Arce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díaz Arce speelt de bal door. Torres Alegría geeft een lange en hoge pass. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oscuros Celuloides 48%, FC Abejones 52%.
Oscuros Celuloides - FC Abejones 0:1