Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polares Rayos Míticos Huracanes
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Robles rent richting de bal. Robles met een sublieme pass. Cruz Trinidad bereikt de bal nog maar net als eerste. Kattan onderschept slim de pass. Kattan schiet op doel. Calero Suárez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kattan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kattan schiet op doel. Daar is Arroyo Peña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polares Rayos - Míticos Huracanes 0:1

13e minuut.
Léster Blanco probeert naar een medespeler te passen. Ramírez is nu in balbezit. Ramírez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ramírez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ramírez kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Romero Monteagudo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Godoy passt de bal met de wreef. Blas Lizama is nu in balbezit. Blas Lizama probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kattan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kattan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Saca heeft problemen om de bal te vangen. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles passt de bal met de wreef. Kattan is nu in balbezit. Kattan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polares Rayos - Míticos Huracanes 0:2

38e minuut.
Ramírez passt de bal met de wreef. Castillo rent richting de bal. Castillo passt de bal in één keer door. Domínguez rent richting de bal. Domínguez haalt uit met een fantastische trap. Romero Monteagudo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Inworp. Mayén met de inworp. Ramírez rent richting de bal. Ramírez geeft een lange en hoge pass. Léster Blanco maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Romero Monteagudo trapt de bal weg van het doel. Robles kopt de bal weg. Klungelig pakt Valencia de bal. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez draait met de bal, schiet en ... Romero Monteagudo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polares Rayos 38%, Míticos Huracanes 62%.
Polares Rayos - Míticos Huracanes 0:2

58e minuut.
Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Saca speelt de bal door. Ramírez rent richting de bal. Domínguez rent richting de bal. Domínguez schiet op doel. Romero Monteagudo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Gutiérrez verovert de bal door een tackle van achteren. Gutiérrez speelt de bal door. Daar is Gil Mosquera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramírez rent richting de bal. Ramírez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Polares Rayos - Míticos Huracanes 1:2

62e minuut.
Ramírez met een sublieme pass. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores passt de bal met de wreef. Kattan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kattan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Romero Monteagudo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Flores met de inworp. Robles rent richting de bal. Robles geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy is nu in balbezit. Godoy probeert naar een medespeler te passen. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polares Rayos 42%, Míticos Huracanes 58%.
Polares Rayos - Míticos Huracanes 1:2